News

Olivia Păunescu a fost o adevărată prinţesă la nunta ei. Prezentatoarea Antenei 1 s-a căsătorit religios în weekend FOTO

Olivia Păunescu a fost o adevărată prinţesă la nunta ei. Prezentatoarea Antenei 1 s-a căsătorit religios în weekend FOTO camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

După cununia civilă secretă, vedeta Antenei 1 a ajuns şi la altar. Uite cât de frumoasă a fost în ziua cea mare!

La începutul lunii septembrie, vestea că Olivia Păunescu s-a căsătorit în secret lua prin surprindere pe toată lumea. Despre acel moment aflam doar că prezentatoarea Observator 12 de la Antena 1 a ajuns în faţa ofiţerului stării civile alături de alesul ei, un bărbat cu 19 ani mai în vârstă decât ea. 

Weekendul trecut, legătura lor a fost binecuvântată şi la biserică. Despre cununia religioasă, Olivia Păunescu crede că a fost nunta visurilor ei.

“Pur şi simplu nu pot să pun în cuvinte ceea ce am trăit în cea mai frumoasă zi din viaţa mea! Acest eveniment a fost o încununare a iubirii noastre, un vis pe care l-am trăit în braţele bãrbatului meu. A fost un moment unic!”, a declarat aceasta emoţionată.

Alături de familie şi de prietenii apropiaţi, Olivia a avut parte de o ceremonie religioasă într-o atmosferă cu totul şi cu totul specială.

“Sunt fericită, sunt împlinită şi îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru tot ce trăiesc. Ne-au fost alãturi oameni frumoşi, care au venit cu inima deschisã şi care au simţit emoţia noastră!”. 

Foarte atentă la detalii şi pasionată de designul vestimentar, Olivia a ales ca pentru marele eveniment să croiască singură, în propriul său atelier, Orlette, rochiile domnişoarelor de onoare, dar şi pe cele ale mamei, respectiv surorii sale.

În ceea ce priveşte rochia sa de mireasă, Olivia a mãrturisit că modelul ales a fost şi primul pe care a pus ochii. “Este prima rochie văzută, probată şi ulterior achiziţionată! Este făcută de un designer italian şi încă din prima clipă am ştiut că asta va fi rochia mea! La fel s-a întâmplat şi cu pantofii. A fost dragoste la prima vedere!”, a declarat frumoasa prezentatoare. 

Citește și ...