News

Olivia Steer: "Se încearcă găsirea unui ţap ispăşitor" VIDEO

Olivia Steer: "Se încearcă găsirea unui ţap ispăşitor" VIDEO

După scandalul provocat de epidemia de rujeolă la copii, pusă pe seama nevaccinării celor mici, opinia publică a arătat cu degetul înspre cea care e împotriva vaccinurilor şi medicamentelor. Iată ce spune ea despre tot acest linşaj mediatic.

Olivia Steer Sinteza Zilei

Soţia lui Andi Moisescu a participat ieri seară la emisiunea ”Sinteza Zilei”, de la Antena 3, şi a explicat de ce nu crede în eficienţa anumitor proceduri şi tratamente folosite de medicina modernă.

„Se încearcă să se găsească un ţap ispăşitor. Oamenii trăiesc într-o vreme în care se pot informa, este dreptul lor constituţional să se informeze. Oamenii deschid ochii şi află informaţii. (...) Ce fac eu nu contează. Să vorbim de vaccinuri. Există două tabere şi în rândul specialiştilor. Nu am studii medicale. Trebuie să asculţi ce spun ambele tabere din lumea medicală şi să le cântăresc, pentru că trebuie să iau decizii medicale în ceea ce îi priveşte pe copiii mei sau pe mine”, a declarat fosta prezentatoare.

Olivia Steer Sinteza Zilei 3

Olivia Steer face şi o acuzaţie gravă. Susţine că un document în cazul Brădet ar fi fost şters de pe siteul Ministerului Sănătăţii, deşi se anunţa că vaccinurile erau vinovate pentru moartea micuţilor.

„Eu în momentul de faţă nu sunt persoană publică din punct de vedere legal. Nu le îndeplinesc. Sunt persoană privată. Am dreptul să mă informez. Să am convingeri şi să le exprim liber. Sut consfiinţite de Constituţie. Toţi avem dreptul să avem păreri. Ministerul Sănătăţii încearcă să mă facă pe mine vinovată. Dar cu Brădetul? Copiii aceia au murit din cauza vaccinurilor aduse din Kazahstan şi nu a brânzei de la Bădet. Erau vaccinuri însemnate cu un cod special, care arătau că ele sunt mai mult experimentale şi acele vaccinuri au fost administrate la copii. Spune documentul de la Ministerul Sănătăţii, care a fost şters de pe site. Cu acele vaccinuri au fost vaccinaţi copiii de la Argeş. De aceea au murit”, a spus ea în emisiunea moderată de Mihai Gâdea.

Olivia Steer Sinteza Zilei 4

În ceea ce priveşte controversa privind mamografia, Olivia Steer susţine că opinia ei se bazează pe studii ale specialiştilor. „La studiul mamografiei s-a ajuns la concluzia că anumite tipuri de cancer de sân trebuie lasate aşa pentru că nu evoluează. Ultimul studiu se întinde pe o perioadă de 25 de ani şi a luat în calcul 90.000 de femei. Ajunge la concluzia că mamografia nu te ajută sau pot fi foarte periculoase. În acest eşantion, erau femei care făcuseră mamografie până li s-a depistat cancerul şi femei care nu au făcut mamografie până la mom când li s-a depistat cancerul, rata mortalităţii nu a scăzut. Mamografia nu te ajută la scăderea ratei mortalităţii. Ei se întreabă care este rolul. Nu e supraevaluată? Sunt extrem de invazive şi riscul de a face cancer creşte. Mai există femei care au o problemă genetică şi care din cauză că fac mamografie pot face cancer”, a mai spus Olivia Steer la Antena 3.

Modifică Setările