News

Olivia Steer susţine că are o reţetă perfectă pentru a scăpa de gripă fără a face vaccinul recomandat de medici

Olivia Steer susţine că are o reţetă perfectă pentru a scăpa de gripă fără a face vaccinul recomandat de medici

De ani de zile, Olivia Steer se plasează împotriva vaccinurilor, susţinând că ele sunt un mit şi că rolul lor nu este de a proteja individul de o boală, ci de a-l îmbolnăvi.

Acum, Olivia Steer pretinde că are metoda ideală de a combate epidemia de gripă fără, însă, a fi nevoit să-ţi faci vaccinul antigripal. Deşi, autorităţile sanitare din România avertizează în privinţa deciziei de a nu face vaccinul, fosta prezentatoare susţine că există un remediu naturist prin care poţi contracara boala.

”Am găsit pe un site cu traffic greu reţeta naturistă a vaccinului antigripal. Rog nu-l faceţi acasă, dacă nu vreţi să se supere Tanti Pintea şi Nenea Cercel, că nu le mai iese epidemia, nici măcar pe hârtie. Şi apoi nu mai pupă nimeni comisioane din noile achiziţii de vaccinuri. Şi asta nu e frumos deloc”, susţine, ironică, Olivia Steer pe pagina ei de Facebook.

După cum era de aşteptat, postarea ei a stârnit destule critici, mulţi internauţi reproşându-i iresponsabilitatea de a se folosi de statutul ei de persoană publică şi a furniza informaţii eronate ori manipulative. ”Ultimul lucru pe care o să-l fac e să ascult sfaturile habarnistelor de pe net” / ”Bomba asta este antigripă ori antivampiri?”/ ”E atât de bună combinaţia, merge şi la friptură”.