Gossip

OMG, aşa merg ele la biserică! Surorile Kardashian, sexy în ţinute mulate şi tocuri cui la slujbă

OMG, aşa merg ele la biserică! Surorile Kardashian, sexy în ţinute mulate şi tocuri cui la slujbă camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Slavă Domnului că există, pe lumea asta, o instituţie religioasă în care hainele mulate şi accesoriile sexy nu sunt interzise! De fapt, sunt chiar binevenite, dacă e să ne luăm după cel care ţine slujba şi care propovăduieşte, în muzica lui şi în viaţa de zi cu zi de altfel, frumuseţea fizică mai ceva ca pe cea interioară. E vorba despre Kanye West, soţul Reginei reality show-urilor, care şi-a făcut propria biserică şi are invitaţi numai unul şi unul, care-şi aduc la Sunday Church propria personalitate şi propria imagine SEXY.

“Este vorba mai mult despre a vindeca decât a predica”, explică Kim Kardashian într-una dintre postările ei regulate despre noua preocupare/ţăcăneală a extravagantului ei soţ, Kanye West. Ea îşi “educă” săptămânal sutele de milioane de followeri de pe social media cu privire la noua ei “religie” – Slujba de Duminică, pe care atotştiutorul ei soţ o conduce în Los Angeles.

Chiar duminica trecută au fost zărite Kim şi una dintre surorile ei, Khloe, prezentându-se la predica lui Kanye. De data asta, faimoasa mămică a patru copii, KKW, s-a abţinut de la a mai şoca audienţa şi a purtat o rochiţă gri cu pantofi sport. Ce-i drept, rochia este mulată şi evidenţiază fiecare formă voluptuoasă a vedetei de reality show, dar totuşi putea mai mult de-atât. De exemplu, în altă duminică a mers la slujbă în pantaloni mulaţi şi lucioşi. Nu erau din piele, dar au atras atenţia de evidenţiind mult prea mult posteriorul bombat al lui Kim.