Royals

Omul care le-a iniţial pe Megham Markle şi Kate Middleton a părăsit familia regală! Ce se întâmplă la Palatul Kensington?

Omul care le-a iniţial pe Megham Markle şi Kate Middleton a părăsit familia regală! Ce se întâmplă la Palatul Kensington?

Demisiile de la Palatul Kensington continuă şi ţin prima pagină a tabloidelor, însă, de această dată, nu comportamentul lui Meghan Markle îi face pe oameni să plece.

Potrivit presei din Marea Britanie, Sir David Manning, în vârstă de 69 de ani, părăseşte familia regală după 10 ani, timp în care i-a fost fidel Reginei Elisabeta. Din câte se pare, David Manning este cel care i-a pregătit pentru viaţa regală şi le-a oferit reguli de conduită atât Prinţului Harry şi Prinţului William, cât şi soţiilor lor, Meghan Markle şi Kate Middleton.

Consilierul regal fusese angajat special pentru a-i învăţa pe cei patru să se comporte în public, iar odată cu demisia lui se pare că nimeni nu îi va lua locul. Cu toate acestea, David Manning s-a apropiat foarte mult de Harry şi William din anul 2009 şi până astăzi, astfel că le va da sfaturi în continuare, atunci când aceştia vor avea nevoie.

„Înălţimile lor regale sunt incredibil de recunoscătoare pentru îndrumare şi sprijinul acordat de David Manning în ultimii 10 ani. Sfaturile sale au fost esenţiale pentru succesul vizitelor lor internaţionale şi pentru primele etape ale activităţii lor oficiale care membrii ai familiei regale“, a spus unul dintre purtători de cuvânt ai Ducilor de Sussex şi Cambridge.

Modifică Setările