Case Regale

Omul fără chip? Cine este bărbatul care o însoţeşte pe Regina Elisabeta peste tot, dar nu este văzut niciodată la faţă

Omul fără chip? Cine este bărbatul care o însoţeşte pe Regina Elisabeta peste tot, dar nu este văzut niciodată la faţă

Membrii familiei regale britanice călătoresc foarte des, iar alături de ei, de multe ori, este o întreagă echipă, chiar dacă în public sunt văzuţi de multe ori fără nimeni pe lângă ei.

Potrivit jurnalistului britanic Gordon Rayner, care s-a deplasat alături de familia regală în peste 20 de turnee oficiale, Regina Elisabeta are întotdeauna alături de ea un bărbat pe care mulţi nu îl bagă în seamă. Şi nu, nu este o gardă de corp!

Aşa cum este normal, echipa care o însoţeşte pe Regină nu este cunoscută de publicul larg, însă Gordon Rayner a dezvăluit că Elisabeta nu pleacă niciodată fără doctorul ei, care face parte din marina britanică. Jurnalistul a afirmat că medicul pregăteşte atent toate detaliile şi se interesează din timp câte spitale sunt în jurul zonei pe care urmează să o viziteze Regina.

Presa din Marea Britanie notează că doctorul are la el tot ce îi trebuie pentru a-i acorda primul ajutor Reginei Elisabeta, inclusiv nu defibrilator, iar niciodată nu se află la mai mult de câţiva paşi de Majestatea Sa, pentru a putea interveni rapid în caz de nevoie.

Din câte se pare, până în luna august a acestui an, Regina Elisabeta avea trei doctori oficiali, însă a rămas doar cu doi, după ce Peter Fisher, în vârstă de 92 de ani, a murit în urma unui accident rutier.

Jurnaliştii britanici notează că inclusiv Prinţul Charles, urmaşul la tron, are în toate deplasările sale un doctor la dispoziţie, pe profesorul Charles Deakin, care nu îl pierde niciodată din priviri pe viitorul Rege.

Modifică Setările