Dosarele VIP

Onassis, Trump, Hilton sau Kennedy... decesele tragice ale moştenitorilor de imperii care au zguduit lumea

Onassis, Trump, Hilton sau Kennedy... decesele tragice ale moştenitorilor de imperii care au zguduit lumea

Celebri şi bogaţi, cu un destin care putea fi scăldat în fericire, mulţi dintre moştenitorii familiilor celebre şi-au găsit sfârşitul pe eşafodul viciilor, neputând să se mai bucure de averile care le erau sortite.

 

 

Anul trecut, în luna iulie, moartea adolescentei miliardarilor Goldsmith şi Rothschild a marcat, din nou, un lung şir de blesteme ale marilor deţinători de averi. Annabel, fiica lui Ben Goldsmith şi a lui Kate Rothschild, două dintre cele mai mari averi din Marea Britanie, murea într-un tragic accident de maşină la numai 15 ani.

Destinul lui Annabel a fost curmat la vârsta de 15 ani (Foto Twitter)

Acesta se spera a fi ultimul blestem dintr-un lung şir care a marcat saga familiilor celebre şi bogate din întreaga lume. Annabel era moştenitoarea a două imperii de însumau peste 300 miliarde de lire sterline.

Înainte de acest sfârşit tragic au fost multe alte cazuri în care fiii, nepoţii sau rudele milionarilor nu s-au mai putut bucura de averi, fiindu-le curmat, prematur, destinul. Unul dintre cele mai cunoscute şi comentate este cel al Christinei Onassis, una dintre cele mai bogate femei din lume, care a murit la vârsta de 38 de ani, fără a-şi putea îndeplini visul de a se căsători cu dragostea vieţii ei.

Christina Onassis a renunţat la cetăţenia americană, având cetăţenie argentiniană şi greacă.

Ea trecuse, deja, prin patru divorţuri. Deprimată şi îngenunchiată de o dependenţă de somnifere, aceasta şi-a găsit sfârşitul brusc, după lungi capitole de dezamăgiri şi episoade întunecate. Pe 19 noiembrie 1988, Christina era găsită decedată în baia unei prietene din Argentina. Şi deşi moartea a fost atribuită unui atac de cord, produs după ani de abuz de medicamente şi droguri, ultimele sale clipe rămân, şi astăzi, un mister. Ea este îngropată în insula Skorpios, deţinută de familia ei, alături de fratele ei Alexander şi de tatăl ei, Aristotel Onassis.

 

 

Comentarii

Modifică Setările