News

Ooops la Gala amfAR de la Cannes! Ţinutele le-au jucat feste vedetelor

Ooops la Gala amfAR de la Cannes! Ţinutele le-au jucat feste vedetelor

Petra Nemcova arrivals at the amfAR Gala Cannes 2017 at Hotel du Cap-Eden-Roc on May 25, 2017 in Cap d'Antibes, France CAP/PL ©Phil Loftus/Capital Pictures

Gala amfAR de aseară de la Cannes a reunit cele mai mari nume ale lumii la un bal anual de caritate. Ca întotdeauna, cele mai strălucite vedete de Hollywood şi nu numai au întors capetele în timp ce păşeau în rochii sexy, sau sumar îmbrăcate, pe covorul roşu pentru o seară de pomină. Nu ne mai săturăm de ţinutele provocatoare, vulgare sau de gafele de la Cannes! Şi de data aceasta, Bella Hadid se află în topul celor care ţinutele le-au jucat feste, alături de alte două tinere frumoase şi celebre.

Bella Hadid

Cunoscută pentru articolele vestimentare deocheate, care lăsă la vedere tot, modelul Victoria's Secret a întors din nou capetele aseară, într-o rochie  transparentă Ralf & Russo. Se pare că, după despărţirea de The Weekend, Bella apelează la tot felul de tertipuri vestimentare pentru a atrage atenţia. Cea mai recentă apariţie, în rochia transparentă cu broderie albă, care i-a lăsat la vedere bikini de culoare nud, a fost punctul culminant al apariţiilor sale de la cea de-a 70-a ediţie a Festivalului de Film de la Cannes.

A purtat o rochie transparentă şi bikini nude.

Petra Nemcova

Manechinul de 37 de ani, Petra, a purtat o superbă rochie de un albastru pal la Gala amfAR. Cu o crăpătură imensă pe picior, rochia lungă a blondei a lăsat la vedere o pereche de bikini nude.

Rochia Petrei Nemcova i-a jucat feste.

Shanina Shaik

Modelul de 26 de ani este foarte dezinhibată, dovedind asta tocmai prin ţinuta provocatoare pe care a purtat-o la Gala amfAR. Rochia lungă argintie i-a lăsat la vedere sânii fără sutien, dar şi fundul şi picioarele lungi.

Foto: Hepta, Splash