News

După operaţie, Mihai Leu a vorbit despre cancerul de colon

Fostul pugilist român şi unul dintre cei mai talentaţi piloţi de raliu ai noştri a descoperit recent că suferă de cancer la colon. Operat de îndată de medicii de la Spitalul Fundeni, sportivul a povestit despre drama prin care a trecut.

Mihai Leu (47) a descoperit, de curând, că suferă de o formă rară de cancer. Tumora a fost descoperită de medici în zona rectului şi a fost deja supus unei intervenţii chirurgicale de către medicul Irinel Popescu, de la Spitalul Fundeni.

Contactat de jurnaliştii de la ziarul „Ring“, el a fost dispus să vorbească despre boala sa.

„Cred că nimănui nu-i face plăcere să vorbească despre asemenea lucruri. Am avut de ceva timp dureri stomacale aproape zilnic. Nu-mi dădeam seama de unde şi până unde. Am un regim alimentar sănătos, nu am fumat, iar de băut nu am exagerat niciodată. Mi-am făcut analizele şi aşa am aflat de cancerul la colon. Pe 15 decembrie m-a operat domnul Irinel Popescu, căruia ţin să-i mulţumesc şi pe această cale, deoarece acum sunt bine şi pot spune că şi sănătos“, a spus el, citat de ring.ro.

„Astăzi, cancerul la colon nu mai este atât de grav, se poate scăpa de el dacă este depistat din timp. Am fost, recent, la Viena şi am făcut din nou analizele care au ieşit foarte bine. Sunt acasă la Hunedoara şi am trecut şi peste perioada de recuperare. După operaţie am urmat un tratament medicamentos şi am făcut şi terapie, dar astea au trecut. Este normal să slăbeşti în perioada postoperatorie, dar o să pun la loc fără probleme. Nu m-a interesat cât mi-au tăiat din colon, important este că am scăpat cu bine de această boală, care a venit de nicăieri“, a declarat plin de optimism sportivul.

Citeşte şi:


Mihai Leu suferă de o formă rară de cancer?

„Am fost foarte discret, am ascuns cât am putut această boală. Însă acum văd că am mai mulţi prieteni decât credeam. Le spun tuturor că sunt bine, şi chiar de săptămâna viitoare o să mă apuc de organizarea raliului de la Arad, care va avea loc între 8 şi 10 mai“, a mai spus Mihai Leu pentru ziarulring.ro.

Foto: pagina personală

Modifică Setările