News

Operaţiile estetice şi boxul i-au deformat chipul! Cum a ajuns să arate Mickey Rourke la 66 de ani?

Operaţiile estetice şi boxul i-au deformat chipul! Cum a ajuns să arate Mickey Rourke la 66 de ani? camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Este unul dintre cei mai renumiţi actori din Cetatea Filmului, însă obsesia pentru operaţiile estetice i-au distrus chipul. La acestea se adaugă şi perioada în care a practicat boxul profesionist.

”Angel Heart” ori ”9 săptămâni şi jumătate” sunt filmele care l-au pus pe harta celor mai doriţi actori de dinainte de anii `90. Anii ce-au trecut au fost la fel de satisfăcători pentru celebrul Mickey Rourke, chiar dacă a decis să părăsească actoria şi să intre în lumea boxului profesionist.

De-abia în 2005, actorul s-a întors la prima dragoste, apărând în rolul lui Marv, din Sin City. Totuşi, la acea vreme, actorul deja afişa un look destul de schimbat, aducând tot mai puţin cu cel care cucerea inimile tuturor din Cetatea Filmului.

Astăzi, la 66 de ani, pe chipul actorului sunt tot mai vizibile semnele operaţiilor estetice nereuşite. Un medic estetician susţine că acesta şi-ar fi fost un facelift total, şi nu neapărat unul reuşit. ”Curbura nenaturală dintre urechi şi obraji sunt semne ale facelift-ului. Şi-a lucrat şi pleoapele căzute şi a făcut şi tranplant de păr”, spune Dr. Youn, specialist în operaţii estetice.