Meghan & Harry

Opinia unui expert regal despre interviul Meghan-Harry la Oprah: ”Au vrut să facă valuri şi nu regretă nicio secundă”

Opinia unui expert regal despre interviul Meghan-Harry la Oprah: ”Au vrut să facă valuri şi nu regretă nicio secundă”

Prinţul Harry „a vrut să facă valuri” cu interviul său la Oprah Winfrey, susţine un autor regal. Ingrid Seward a spus că ducele de Sussex „ştia ce face” atunci când el şi Meghan Markle au purtat conversaţia televizată, dar el „nu regretă nici un minut”.

Seward nu are nicio îndoială în ceea ce priveşte afirmaţiile sale. Nu înţelege de ce au ales această cale şi nu crede că Harry este surprins de repercusiuni sau că regretă pentru o clipă.

În timpul conversaţiei cu Oprah, cuplul a făcut o serie de acuzaţii şocante - cel mai dăunător dintre toate fiind că un membru nenumit al Familiei Regale a făcut un comentariu rasist despre culoarea pielii fiului Archie.

Ducesa a mai spus că nu a fost lăsată să ceară sprijin psihologic, când se afla în crize. Şi chiar a declarat că a avut intenţii suicidale în timpul sarcinii cu Archie.

Harry a considerat că relaţiile familiale erau ”încorsetate” de responsabilităţile regale, că a fost ignorat de familie după plecarea de la Palat, că tatăl său nu îi mai răspundea la telefon, toate culminând anul trecut, când nu i s-a mai acordat sprijin financiar.

Editorul regal Seward, de asemenea redactor-şef al revistei Majesty, a declarat că este greu de înţeles cum Meghan nu a putut beneficia de sprijin pentru sănătatea mentală: ”Nu te duci la HR cu asta. Mergi la doctor sau îi spui soţului: Dragă, mi-e rău, ajută-mă să găsesc pe cineva. Doar Harry însuşi făcea psihoterapie, sigur cunoştea specialişti”, concluzionează Ingrid Seward.

Comentarii

Modifică Setările