News

Opt angajaţi din echipa serialului House of Cards îl acuză pe Kevin Spacey de hărţuire sexuală

Opt angajaţi din echipa serialului House of Cards îl acuză pe Kevin Spacey de hărţuire sexuală

AMERICAN BEAUTY, Kevin Spacey, 1999

O nouă zi, alte noi acuzaţii de hărţuire sexuală împotriva lui Kevin Spacey. De data aceasta, vocile aparţin unui număr de opt actuali şi foşti angajaţi ai echipei de producţie a serialului House of Cards.

Aceste persoane au vorbit sub protecţia anonimatului pentru CNN, mărturisind că starul serialului crease un mediu toxic din cauza hărţuirii sexuale la care îi supunea pe tinerii care lucrau pe platourile de filmare.

Un fost asistent de producţie povesteşte un anumit episod când, aflat în maşină cu actorul, acesta i-a pus mâna pe picior. Mai mult, într-o altă situaţie, pe când tânărul se afla în rulota lui Spacey, acesta l-ar fi înghesuit într-un colţ cu forţa şi ar fi încercat să fie intim cu asistentul, însă cel din urmă a refuzat vehement.

"Crease un mediu toxic pentru tinerii bărbaţi care erau nevoiţi să interacţioneze cu el. Mă refer la cei din echipă, din distribuţie, figuranţii”, continuă sistentul citat de CNN.

Acuzaţii asemănătoare sunt aduse şi de celelalte persoane care au lucrat pentru House of Cards şi care au fost interogate de cei de la CNN.

Chiar şi MRC, compania care produce serialul, a recunoscut că s-au lovit de astfel de plângeri aduse lui Spacey.

"În 2012, de exemplu, cineva din echipă l-a acuzat pe Spacey de remarci şi gesturi nepotrivite. S-au luat măsuri imediate şi problema a fost rezolvată spre mulţumire celor implicaţi", se arată, printre altele, în poziţia acestei case de producţie.

Modifică Setările