News

Orlando Bloom, mărturisiri fără perdea: "Eram un nefericit înainte să o întâlnesc pe Katy"

Orlando Bloom, mărturisiri fără perdea: "Eram un nefericit înainte să o întâlnesc pe Katy"

Actorul Orlando Bloom va fi din nou tată. Logodnica sa, Katy Perry, îi va dărui o fetiţă. Drumul până aici a fost însă unul anevoios. Starul american a recunoscut într-un interviu că era un nefericit înainte să o întâlnească pe artista de 35 de ani. Actorul mai are un fiu de 9 ani, Flynn, cu fosta sa soţie, modelul Miranda Kerr.

Actorul de 43 de ani a mărturisit pentru Sunday Times că a avut o perioadă în care nu se mai regăsea. Atunci, pentru a-şi îmbunătăţi starea de spirit, a decis să apeleze la sfaturile unui prieten. Laird Hamilton i-a sugerat atunci să încerce să fie singur o perioadă.

<<Dacă vrei să ai o relaţie serioasă, încearcă celibatul pentru câteva luni. Renunţă la gândul că vei merge la o petrecere doar pentru a cunoaşte pe cineva>>, mi-a spus Laid. Mi-a plăcut ideea. M-am gândit că pot avea doar o relaţie de prietenie cu o femeie”, a explicat Bloom.

A fost singur şase luni, chiar mai mult decât planificase. “Mă gândeam că abstinenţa va dura trei luni, dar îmi plăcea modul în care mă raportam la femei. Cu toate astea, nu cred că a fost ceva sănătos. Nu aş recomanda asta”, a adăugat el.

La scurt timp după acest episod, Orlando a cunoscut-o pe Katy Perry. Deşi se întâlniseră la mai multe evenimente, adevărata conexiune dintre ei s-a produs la Globurile de Aur din 2016.

S-au logodit în  2019, de Ziua Îndrăgostiţilor, iar astăzi aşteaptă primul lor copil.

Deşi par mai fericiţi ca niciodată, o sursă apropiată cuplului a declarat pentru US Weekly că Perry şi Bloom au o relaţie cu suişuri şi coborâşuri. Această criză pare că a survenit în viaţa lor după ce artista a rămas însărcinată. „E stresată. Aşa se întâmplă când devii pentru prima dată mamă”.

 

Modifică Setările