News

Oscar 2017. Natalie Portman va participa la eveniment? Ryan Gosling va veni cu Eva Mendes?

Oscar 2017. Natalie Portman va participa la eveniment? Ryan Gosling va veni cu Eva Mendes?

Mai este o zi până la cel mai mare eveniment de premiere a filmelor din America, Oscarul. În Timp ce la Hollywood este forfotă mare, vedetele pregătesc ultimele detalii legate de ţinutele pe care le vor purta în seara cea mare, bucătarii şi designerii pun la punct meniul şi aranjamentele de la ceremonie, noi ne întrebăm dacă una dintre actriţele nominalizate la statueta de aur de anul acesta va participa la eveniment.

Natalie Portman, ”Jackie”

Este vorba de Natalie Porman, nominalizată la categoria Cea mai bună actriţă într-un rol principal, pentru Jackie. Actriţa este în ultimul trimestru de sarcină şi se aşteaptă să nască în orice moment. Ultima oară când a fost fotografiată de paparazzi, la plimbare prin  Los Feliz, California, a fost acum o săptămână. De atunci nu mai stim nimic despre Natalie, cu atât mai mult dacă a născut între timp, sau nu.

Natalie Portman şi mama sa
Natalie Portman şi mama sa

În fotografiile de pe 16 februarie, ea şi mama sa, Shelley Hershlag, mergeau spre un restaurant din oraş, iar burtica de gravidă a lui Portman era mai mult decât evidentă.  Chiar şi în cazul în care Natalie a devenit deja mamă pentru o doua oară, iar presa nu a aflat încă, nu ştim dacă ea îşi va face apariţia pe covorul roşu de la Oscar 2017. Cei drept, dacă asta se va adeveri, iar ea va câştiga statueta aurie, va intra în istorie alături de alte celebrităţi care au ratat primirea oficială a  trofeului şi discursul de după, pentru că au lipsit de la eveniment. Deşi nu este favorită la categoria sa, ne putem aştepta la orice surpriză.

O altă curiozitate legată de seara Oscarurilor este cea legată de cuplul Ryan Gosling - Eva Mendes, unul dintre cele mai secretoase şi private de la Hollywood. Dacă la Globurile de Aur, actorul a ţinut să dedice premiul câştigat iubitei sale soţii, care îl privea din faţa televizorului de acasă, oare la Premiile Academiei aceasta îl va însoţi pe covorul roşu?

Eva mendes, ryan gosling

Chiar dacă şi-au ţinut relaţia departe de ochii lumii, poate că ne vor surprinde weekendul acesta la Oscaruri. Aşa că nu ne rămâne decât să stăm cu ochii aţintiţi pe covorul roşu duminică seara pentru a afla. Ar fi prima apariţie la un eveniment a cuplului, după mai bine de doi ani.

Eva Mendes şi Ryan Gosling la premiera "Lost River" , 2015
Eva Mendes şi Ryan Gosling la premiera "Lost River" , 2015

În afară de ipostazele surprinse de paparazzi în care cei doi au fost imortalizaţi ocazional la ieşirile lor prin oraş, ultima dată când au fost fotografiaţi oficial împreună a fost în 2015. Cei doi au promovat atunci filmul de debut al lui Gosling ca regizor, Lost River, în care Mendes a jucat. De atunci, lucrurile s-au schimbat, iar familia celor două staruri s-a mărit cu încă un membru, micuţa Amada Lee, de 9 luni.

Foto: Hepta, Getty