News

Oscar Pistorius a fost rănit în timpul unei bătăi după gratii

Oscar Pistorius a fost  rănit în timpul unei bătăi după gratii

Oscar Pistorius, acum câteva luni

Luna trecută, sentinţa lui s-a mărit la 13 ani cu executare. Acum, Oscar riscă să fie clasificat ca un ”deţinut periculos”, din cauza unei bătăi în care a fost implicat recent. A fost implicat într-o bătaie cu un alt deţinut Potrivit DailyMail, fostul atlet paralimpic, închis pentru că şi-a ucis iubita de 29 de ani, a fost rănit, zilele trecute, în urma unei bătăi cu un alt deţinut. Totul ar fi început pe când Oscar Pistorius aştepta să folosească telefonul Centrului de Corecţie Atteridgeville, din Pretoria, unde este închis deja de câţiva ani.

În urma acestei altercaţii, care a avut loc pe 6 decemebrie, Oscar a fost rănit grav, şi şi-a pierdut, totodată, privilegiu de a avea acces la magazinul închisorii şi la telefonul care a stârnit bătaia. Mai mult de atât, dacă ancheta în curs va arăta că el e cel care a pornit bătăia, fostul sportiv poate fi reclasificat ca un deţinut ”periculos” şi transferat în închisoarea de maximă siguranţă ”Kgosi Mampuru II”, unde el şi-a săvârşit primul an de detenţie.

A primit 13 ani cu executare

„A fost implicat într-o altercaţie cu un alt deţinut din cauza unui telefon public din incinta unităţii speciale în care ambii sunt reţinuţi. Cei doi bărbaţi se cunoşteau foarte bine. E în curs o anchetă standard privitoare la atacurile între deţinuţi. Dacă Oscar Pistorius este găsit vinovat, el îşi poate pierde toate beneficiile şi poate fi reclasificat ca un deţinut periculos ”, a declarat Mr. Nxumalo, reprezentant al Departamentului de Servicii Corecţionale.

Pe când cucerea un nou record mondial la Jocurile Paralimpice din Londra, în 2012

Amintim că Oscar Pistorius a fost acuzat că şi-a împuşcat iubita de patru ori, prin uşa încuiată a toaletei casei lor, pe 14 februarie 2013. Oscar (31) a motivat ulterior că a confundat-o pe iubita sa, Reeva Steenkamp, cu un hoţ care ar fi intrat prin efracţie şi s-ar fi ascuns.

Oscar şi iubita pe care a ucis-o în 2013, după un an de relaţie