News

Oscar Pistorius va fi eliberat după doar zece luni! Iată reacţia părinţilor Reevei Steenkamp

de admin

Condamnat la cinci ani de închisoare pentru uciderea iubitei sale, Reeva Steenkamp pe 14 februarie 2013, Oscar Pistorius va fi eliberat pe 21 august, după doar zece luni de încarcerare. Cum e posibil acest lucru şi ce spune familia Reevei?

Oscar Pistorius va ieşi din închisoare în august, dar asta doar pentru a fi transferat în arest la domiciliu. Hotărârea a fost confirmată luni de autorităţile închisorii sud-africane unde acesta îşi ispăşeşte acum pedeapsa - decizia fiind justificată prin buna purtare a condamnatului. Chiar şi-aşa, părinţii Reevei sunt revoltaţi de această perspectivă, pe care speră s-o mai poată împiedica, adresând o scrisoare publică conducerii închisorii.

"Noi l-am iertat pe domnul Pistorius, deşi i-a luat viaţa iubitei noastre fiice, Reeva", scriu aceştia. "Nu vrem să-i răzbunăm moartea şi nici nu vrem ca domnul Pistorius să sufere. Asta nu ne-o va aduce înapoi pe Reeva. Cu toate acestea, un om găsit vinovat de o crimă trebuie să răspundă pentru acţiunile sale. Încarcerarea timp de zece luni fiindcă ai luat o viaţă pur şi simplu nu e de ajuns", punctează ei, făcând, desigur, trimitere la faptul că transferul în arestul confortabilului domiciliu ar fi o măsură prea blândă.

Foto: WENN

Modifică Setările