Vedete

Otilia Bilionera e în lacrimi: Covidul i-a răpit bunica: ''A doua zi avea saturaţia 40''

Otilia Bilionera e în lacrimi: Covidul i-a răpit bunica: ''A doua zi avea saturaţia 40'' camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Au crescut-o, iar acum îi plâmge pe amândoi. Otilia Bilionera şi-a pierdut bunici la nouă zile diferenţă.

”Au murit la nouă zile diferenţă unul de celălalt. Pe bunicul l-am văzut ultima dată în iunie. A murit din cauza naturale. L-am dus la spital, avea ocluzie intestinală. Când am văzut coroanele şi doliul deasupra casei nu mi-a venit să cred. Te gândeşti că bunicii şi părinţii sunt nemuritori şi a fost o lovitură. Bunica, având demenţă, nu prea realiza ce se întâmplă. Nu am vrut să îi spunem. Înmormântarea s-a ţinut în curte, dar nu am vrut să o scoatem afară din casă. Eu cred că ea a simţit că el nu mai este. Ei au avut o poveste de iubire ca în poveşti”, a povestit Otilia Bilionera în cadrul unei emisiuni TV.

"Bunicul meu a murit pe 4 septembrie, bunica a murit pe 13 septembrie. Este o situaţie grea, acesta este ciclul vieţii. Ei mereu spuneau că vor să moară amândoi odată şi chiar aşa s-a întâmplat. Bunica a murit de Covid dintr-o dată. I s-a făcut rău într-o seară, tuşea şi nu putea să respire. A doua zi dimineaţa avea saturaţia 40. Am chemat Salvarea, i-au făcut testul şi a ieşit pozitivă. La spital nu au avut locuri s-o pună pe oxigen. Au ţinut-o în Terapie Intensivă şi, în câteva ore, a făcut stop cardiorespirator şi a murit”, a mai adăugat artista.

 

Modifică Setările