News

Otniela, mai goală ca niciodată! Filmată în timp ce face baie la „Ferma“

Otniela, mai goală ca niciodată! Filmată în timp ce face baie la „Ferma“ camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Este una dintre cele mai apreciate prezenţe feminine de la „Ferma“, datorită frumuseţii ei, însă Otniela încearcă să se ţină departe de bărbaţii din emisiune, chiar dacă dă de înţeles că ar avea o pasiune pentru Pastramă.

În trecut, Otniela se apropiase de Vali Bărbulescu, însă după ce acesta a părăsit emisiunea, ea a revenit la sentimente mai bune pentru Florin Pastramă, de care se simţea atrasă încă de la debutul emisiunii.

Acum, concurenta de la „Ferma“ pare geloasă şi deranjată din cauza relaţiei pe care Pastramă o are cu Brigitte, iar dacă de multe ori cei prezenţi la emisiune fac baie în timp ce lângă ei se află mai multe persoane, Otniela a preferat să intre în cadă singură. Chiar dacă în trecut a făcut baie alături de Geanina şi Otilia!

Diferenţa este că acum Otniela a apărut mai goală ca niciodată în baie. Dacă în trecut ea prefera să poarte un costum de baie dintr-o bucată, pe care l-a îmbrăcat inclusiv la concursul de Miss de la „Ferma“, de această dată a ales să apară în faţa camerelor de filmat în chiloţi şi sutien.

Mai multe fotografii pot fi văzute în GALERIA FOTO

Modifică Setările