Lifestyle

Ozana Barabancea, însoţită de fiul ei, Andrew, la un eveniment oficial FOTO

Ozana Barabancea, însoţită de fiul ei, Andrew, la un eveniment oficial FOTO camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Zilele trecute, vedetele autohtone au fost invitate la prezentarea colecţiei primăvară-vară 2019 a ochelarilor Gucci. Printre acestea s-a numărat şi Ozana Barabancea, care a venit însoţită de fiul ei, Andrew.

Este una dintre apariţiile rare mamă-fiu, aşa că ne bucurăm să-i vedem împreună la un eveniment oficial. Ozana, o prezenţă vibrantă ca de fiecare dată, a îmbrăcat cu această ocazie un top negru şi o jachetă colorată, care prezenta un imprimeu etnic. La fel de cool a fost şi fiul ei, care a purtat o bluză culoarea camel.

Noua colecţie a fost lansată printr-un eveniment inedit, primul party în stil Hollywood, ce a avut loc vreodată într-un magazin de optică. DJ Andrew DUM a mixat toată ziua, celebrul stilist Laurent Tourette a făcut o demonstraţie de hairstyling pe modele ce poartă ochelari,  iar o mulţime de vedete autohtone îndrăgite, precum Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu, Raluka, Mirela Vescan,Catinca Roman, Daniel Robu, Ana Morodan, Gianina Corondan, Ozana Barabancea, Bogdan Nită, Grasu XXL, Guess Who, au probat ochelarii VIP ai Rihannei şi ai lui Lady Gaga.

Modifică Setările