Body & Soul

Ozana Barabancea: "M-am gândit să-mi aranjez bustul" VIDEO

Ozana Barabancea: "M-am gândit să-mi aranjez bustul" VIDEO

De la zi la zi, celebra artistă arată tot mai bine, dar încă mai are câteva nemulţumiri legate de corpul său.

Ozana Barabancea a slăbit spectaculos, dar nu se va opri aici cu transformările. Pentru că a pierdut foarte mult în greutate, pielea trebuie ajutată şi ea, aşa că trebuie să intre din nou în sala de operaţii pentru câteva ajustări.

"Am să mă duc la doamna doctor şi am să vorbesc despre operaţia resturilor rămase nefolosite. Deci mai am de treabă. M-am gândit să-mi aranjez bustul, să-mi aranjez toate astea şi vreau să am un beach body", a dezvăluit Ozana Barabancea la "Prietenii de la 11".

"Am să-mi sacrific această vară, pentru că încep filmările la "Te cunosc de undeva" şi, până încep filmările, vreau să fiu sexy", a mai spus ea la Antena 1.

"Pentru că am surplus de piele şi pentru că am un bust generos - toată viaţa mea am avut un bust generos, cu care m-am mândrit - acum vreau să mai ajustez, vreau să fiu proaspătă, nouă, scoasă din cutie. (...) Am făcut un an de la operaţie şi va trebui să-mi ajustez pe ici, pe colo nişte lucruri", a explicat ea.

Cu toate aceste modificări, artista continuă să meargă la sală şi să ţină o dietă. "Sunt persoane care au crezut doar în operaţie şi atât. Nu ajunge! De trei ori pe zi mănânc, din 5 în 5 ore, n-am renunţat la dulce, dar un an de zile am mâncat proteină animală. Acum am renunţat şi la proteină animală, mănânc peşte, fructe de mare, dar nu mai mănânc ouă, brânză - pentru că ţin post şi pentru că mănânc acum avocado. (...) Am dat jos până acum 42 de kilograme."

Modifică Setările