News

Ozzy Osbourne, mărturisiri şocante: "Am încercat să-mi omor soţia! Luasem decizia că Sharon trebuie să moară!"

Ozzy Osbourne, mărturisiri şocante: "Am încercat să-mi omor soţia! Luasem decizia că Sharon trebuie să moară!"

În 38 de ani de mariaj, au trecut de la agonie la extaz de mai multe ori, depăşind probleme de sănătate grave, dar şi crunte războaie cu alcoolul şi drogurile. Câţi ştiu sau îşi aminntesc, însă, că tentiva de omor s-a numărat printre ele?!

Puţini au aflat despre cel mai întunecat episod din mariajul rockerului Ozzy Osbourne cu Sharon. Şi nimeni nu a auzit până acum chiar propriile lor mărturisiri pe marginea acestui subiect dureros. Sharon şi Ozzy au vorbit, însă, deschis despre asta în noul documentar Biography: Nine Lives of Ozzy Osbourne, lansat în urmă cu două zile. "N-a fost chiar una dintre cele mai mari realizări ale mele", a încercat Ozzy să fie ironic. "Culmea este că în acele momente mă simţeam mai calm decât fusesem vreodată în viaţa mea. Eram liniştit, apoi tot ce-mi amintesc este că m-am trezit în închisoarea Amersham şi l-am întrebat pe un poliţist: De ce sunt aici? John Michael Osbourne, ai fost arestat pentru tentativă de omor, mi-a răspuns", povesteşte solistul de 71 de ani al formaţiei Black Sabbath.

Soţia lui în vârstă de 67 de ani îşi aminteşte şi ea cutremurată acel incident îngrozitor, spunând că nu şi-a recunoscut atunci soţul, care nu-şi mai aminteşte nimic din întregul episod pentru că era mult prea drogat, iar drogurile îl duseseră în altă lume fără legătură cu raţiunea. "Asta pot face drogurile din om. Eu nu am idee cine stătea atunci pe canapea lângă mine, fiindcă nu era soţul meu. Era altă persoană, se transformase. Din cauza drogurilor, căpătase acea privire goală, practic avea obloanele trase şi nu reuşeam să ajung la adevăratul Ozzy. Mi-a spus: am luat hotărârea că trebuie să mori. Era foarte calm, apoi dintr-odată s-a năpustit asupra mea, m-a trântit la pământ şi a început să mă strângă de gât, stând deasupra mea", povesteşte Sharon, care cu ultimele puteri a reuşit să întindă mâna şi să apese unul dintre butoanele de panică pe care din fericire le aveau montate în casă. "Slavă Domnului că judecătorul a decis să îl trimită la tratament timp de 6 luni după asta. Am avut şi eu timp astfel să-mi adun gândurile, fiindcă eram complet răvăşită. Când ne-am revăzut prima dată după ce se întâmplase, i-am spus verde-n faţă: Nu mă interesează banii. Dar dacă mai faci asta o dată, ori te voi omorî eu pe tine ori tu pe mine. Asta este ceea ce îţi doreşti pentru copiii noştri?". A fost întrebarea care l-a pocnit în moalele capului pe Ozzy - gândindu-se la cei trei copii pe care îi are cu Sharon: Aimee, de 37 de ani, Kelly, de 35 de ani, şi Jack, de 34. Copii pentru care cu siguranţă nu a fost deloc uşor să urmărească aceste grele mărturisiri ale părinţilor lor.

Foto: Getty Images

Comentarii

Modifică Setările