News

Ozzy Osbourne şochează din nou, la 72 de ani: în izolare a împuşcat pisici şi păsări. "Acum pisicile mor la fiecare minut!"

Ozzy Osbourne şochează din nou, la 72 de ani: în izolare a împuşcat pisici şi păsări. "Acum pisicile mor la fiecare minut!"

Artistul a făcut o serie de declaraţii despre modul cum petrece perioada de izolare care au stârnit valuri de revoltă

Ozzy Osbourne a declarat cu nonşalanţă că una dintre activităţile lui preferate în izolare este să... împuşte pisicile şi păsările rătăcite prin curtea casei lui din Los Angeles. Rockerul de 72 de ani a mărturisit că trasul cu puşca este distractiv - şi a explicat în timpul unui interviu radiofonic că această activitate este un exerciţiu chipurile benefic pentru el, după ce a fost diagnosticat cu Parkinson în 2019. "Dacă stau în casă şi nu fac nimic, mă tem că nu voi mai putea nici măcar să merg cum trebuie. Când am început prima dată să trag cu puşca, nu puteam nici să apăs pe trăgaci. Acum pisicile şi păsările mor la fiecare minut", a fost declaraţia artistului care a şocat şi revoltat. Este o declaraţie voit exagerată - dar totuşi cât adevăr ascunde? Să fie doar umorul negru al lui Ozzy? Starul rock şi-a creat o imagine de iubitor de animale, cel puţin după reality show-ul cu familia lui, în care apăreau mereu înconjuraţi de animale de companie. Chiar şi acum, el şi soţia lui în vârstă de 68 de ani, Sharon, trăiesc cu zece câini şi câteva pisici în casă. Mai mult, Ozzy a declarat că animalele lui l-au ajutat să-şi păstreze sănătatea mentală în timpul izolării pandemice. Aşadar, de ce această declaraţie? Pe de altă parte, relaţia lui cu animalele este una... conntroversată. Ozzy rămâne, până la urmă, rockerul care a muşcat capul unui liliac pe scenă în 1982, dar a muşcat şi dintr-un porumbel în timpul unui concert în 1981 şi a tras pe nas... furnici.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările