News

Pablo Alboran şi-a recunoscut orientarea sexuală ca şi Ricky Martin: “Sunt homosexual”

Pablo Alboran şi-a recunoscut orientarea sexuală ca şi Ricky Martin:  “Sunt homosexual” camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Pablo Alboran păşeşte pe urmele lui Ricky Martin. Artistul latino a recunoscut că este homosexual într-un filmuleţ video postat pe un cont de socializare.

 „Sunt aici pentru a vă mărturisi că sunt homosexual. Nu se întâmplă nimic. Viaţa rămâne aceeaşi, dar o fac pentru că vreau să fiu puţin mai fericit decât eram. Unii au presupus, alţii au ştiut, altora nu le-a păsat. Acasă, în familia mea, am avut libertatea de a iubi pe cine am vrut şi acum  simt nevoia să-mi duc visul mai departe. În munca mea, la casa de discuri cu care colaborez, Warner, nu m-am simţit niciodată discriminat, urât din această cauză şi nici nu am dezamăgit pe cineva cu orientarea mea sexuală, însă, din păcate, nu sunt mulţi care au norocul meu. Aşa că astăzi, fără frică, recunosc asta şi sper ca acest mesaj să facă viaţa mai uşoară altora", a spus interpretul hitului Solamente Tu.

Cu anii în urmă şi Ricky Martin a ales să îşi dezvăluie orientarea sexuală într-un mod asemănător.

Cântăreţul şi-a ascuns homosexualitatea ani de zile, dar în 2010 a făcut mărturisirea pe site-ul său. „Aceşti ani de reflecţie m-au făcut mai puternic şi mi-au reamintit că acceptarea trebuie să vină din interior şi că acest tip de adevăr îmi oferă puterea de a obţine emoţii despre care nici măcar nu ştiam că există”, a spus Ricky Martin la vremea aceea.

Comentarii

Modifică Setările