Gossip

Păcatele Guvernatorului

de admin

Arnold Schwarzenegger a petrecut două ore cu o tânără voluptoasă, într-o cameră din faimoasa reşedinţă a lui Hugh Hefner. Iar Hugh s-ar putea să aibă înregistrarea cu ceea ce s-a petrecut în spatele uşilor închise!

Cel puţin asta susţine jurnalistul canadian de investigaţii Ian Halperin, în noua sa carte, „Guvernatorul“. Schwarzenegger ar fi comis păcatul în urmă cu patru ani, când era deja guvernator al statului California – şi, evident, fără ştirea soţiei sale, Maria Shriver, membră a familiei Kennedy (este fiica politicanului Sargent Shriver şi a lui Eunice Kennedy Shriver, sora preşedintelui american John F. Kennedy). Halperin aduce ca dovadă mărturia unei femei, al cărei nume nu îl dezvăluie, pe care Arnold ar fi cunoscut-o într-un bar din Santa Monica în 2006. Câteva luni mai târziu, femeia pretinde că ar fi participat la o petrecere dată de Hugh Hefner, ocazie cu care ea şi alţi invitaţi l-au văzut pe impunătorul guvernator retrăgându-se într-o cameră cu una dintre modelele celebrei reviste pentru bărbaţi a lui Hef.

„Am fost şocată pentru că era căsătorit. Arnold s-a dat la noi fără ruşine, încercând să ne convingă să mergem acasă cu el“, povesteşte femeia despre întâlnirea ei din barul din Santa Monica cu actorul transformat în politician, referindu-se probabil la ea şi prietenele sale prezente acolo. O declaraţie prin care aceasta încearcă să evidenţieze că noaptea din conacul lui Hef n-a fost o întâmplare şi că Arnie e dispus să-şi înşele nevasta cu orice prilej! „Ne-a tot dat să bem alcool şi a continuat să ne facă avansuri toată noaptea.“ Toată noaptea? Sursa fără nume a lui Halperin ar fi putut părăsi barul, dacă nu era interesată! „S-a comportat ca un mare pervers“, concluzionează ea, adăugând că, dacă Hef are într-adevăr înregistrarea jucăuşă, de câteva luni mai târziu, cu Terminatorul în acţiune, ar trebui ca aceasta să iasă la iveală „pentru ca soţia lui să vadă ce porc este“.

Reprezentanţii lui Schwarzenegger nu au reacţionat până acum în niciun fel în faţa acestor acuzaţii. Nici Hefner nu a emis vreun comentariu. Ce spune soţia lui Arnie? Cinicii ar putea glumi că femeile din familia Kennedy sunt obişnuite să fie înşelate. Dar Halperin este la rândul său un jurnalist cu o reputaţie controversată, care şi-a construit faima stârnind scandaluri de presă cu biografiile neautorizate ale unor vedete, puse cap la cap din surse discutabile.

Halperin mai scrie că Schwarzenegger şi-ar fi dorit să candideze la preşedinţia Statelor Unite ale Americii, lucru imposibil însă pentru el, fiind născut în Austria. Arnie şi-a permis în schimb o glumă, spunând că dacă el şi Michael Bloomberg, primarul oraşului New York, şi-ar pune banii laolaltă, ar putea cumpăra Casa Albă şi „ar putea merge împreună la Washington ca să fie adevăraţii Gemeni“, făcând trimitere la comedia în care a jucat alături de Danny DeVito. Dacă nu poate să fie preşedinte, măcar să se comporte ca unul, ar comenta unii!

Foto: Northfoto