Kate & William

Pace între Meghan Marke şi Kate Middleton? Cum au surprins-o Ducii de Sussex pe Kate, de ziua ei?

Pace între Meghan Marke şi Kate Middleton? Cum au surprins-o Ducii de Sussex pe Kate, de ziua ei? camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Pe 9 ianuarie, când Kate Middleton a împlinit 39 de ani, nimeni nu se aştepta ca Prinţul Harry şi Meghan Markle să reacţioneze cumva.

Nici chiar soţia Prinţului William, mai ales după ce aceste două cupluri au fost în mijlocul unui conflict mult mediatizat în presă. Se zvoneşte, însă, că lucrurile au început să meargă din nou bine între cei doi fraţi şi soţiile lor şi că cele două cupluri au început, din nou, să-şi vorbească.

O sursă apropiată Ducesei de Cambridge a declarat că aceasta nu se aştepta să primească vreun cadou de la Ducii de Sussex, de ziua ei, însă cei doi au surprins-o plăcut, cu mai multe daruri şi o felicitare cu urări foarte emoţionante. Cadourile sunt cu atât mai speciale cu cât au fost comandate de peste Ocean, Meghan şi Harry locuind de aproape un an în California, mai exact în Santa Barbara.

La rândul lui, Prinţul William şi-a cadorisit soţia cu o pereche de cercei cu diamante şi safire, printre multe alte surprize plăcute pregătite pentru mama copiilor săi. Surse apropiate familiei regale britanice susţin că fraţii Harry şi William au îngropat securea războiului şi au început să vorbească mai des, la telefon sau prin video-call.

Mulţi experţi regali se aşteptau la o reconciliere a fraţilor anul acesta, după ce au trecut prin momentele grele ale pandemiei, iar Harry şi Meghan l-au pierdut pe al doilea lor copil nenăscut.

Comentarii

Modifică Setările