Case Regale

Palatul Buckingham a făcut anunţul! Regina va lipsi la încă un eveniment important programat. Probleme de sănătate îngrijorătoare

Palatul Buckingham a făcut anunţul! Regina va lipsi la încă un eveniment important programat. Probleme de sănătate îngrijorătoare camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanie va lipsi la încă un eveniment programat din agenda sa, lucru care nu s-a întâmplat aproape niciodată.

O ştim pe suverană extrem de meticuloasă cu îndatoririle regale. Dacă nu ar fi probleme serioase, nu şi-ar amâna proiectele. După vizita în Irlanda de Nord, care a fost contramandată, Elisabeta nu va fi prezentă nici la Conferinţa de Sănătate din Scoţia, eveniment la care se vor prezenta inclusiv Joe Biden şi alţi lideri mondiali.

Suverana de 95 de ani avea în agendă întâlnirea la vârf din Glasgow, însă este nevoită să nu se prezinte, din cauza problemelor de sănătate apărute, a anunţat Palatul Buckingham. Vestea ia prin surprindere şi ridică fireasca întrebare: cât de gravă este starea reginei, de fapt?

Ea nu s-a prezentat nici la biserică, duminică, lucru pe care iarăşi greu îl ratează. Regina nu a mai fost văzută public din 19 octombrie, când a participat la o serată dedicată afacerilor.

Iată anunţul oficial al purtătorilor de cuvânt de la Palat: ”Suverana urmează indicaţiile stricte ale medicilor de a se odihni. Se ocupă de chestiuni lejere la Castelul Windsor, dar cu regret este neboită să anunţe că nu va mai participa la Conferinţa de la Glasgow. Maiestatea Sa este foarte dezamăgită de acest lucru, însă ascultă recomandările medicale de precauţie, după ce a fost internată prima dată în 8 ani.”

De când a revenit din vacanţă, Elisabeta a făcut un adevărat tur de forţă, epuizându-se, drept pentru care acum este nevoită să se refacă.

La anul este programat jubileul de platină al Maiestăţii Sale, eveniment major în Marea Britanie.

Foto: Profimedia

 

Comentarii

Modifică Setările