Vedete

Pamela Anderson (50), la fel de sexy în costum de baie ca-n tinereţe

Pamela Anderson (50), la fel de sexy în costum de baie ca-n tinereţe

Imaginile cu ea în celebrul costum de baie roşu nu vor fi, probabil, uitate niciodată. Totuşi, nici realitatea nu se prezintă prea rău, actriţa de 50 de ani arătând perfect în costum de baie şi-n prezent. foto: captură revista ”People” La jumătatea lunii trecute, Pamela Anderson a fost într-o vacanţă în sudul Franţei, unde paparazzi au surprins-o în toată splendoarea ei. Aflată pe un iaht, actriţa de 50 de ani apare în fotografiile respective într-un costum de baie negru, deux-pieces, care i-a venit ca turnat.

Trebuie să recunoaştem că starul hollywoodian arată, încă, foarte bine şi că se bucură de o siluetă tonifiată, pe care sigur a antrenat-o din greu în sala de fitness. Nu acelaşi lucru putem spune, din păcate, şi despre chipul actriţei, care, după cum ştim, a trecut prin nişte transformări din cauza doctorilor plasticieni şi a intervenţiilor la care s-a supus actriţa.

Actriţa arată impecabil la 50 de ani

În fine, cert e că trupul actriţei e fierbinte, iar ea a făcut senzaţie de cum s-a afişat la bordul acelui iaht. Fotografiile surprinse acolo au făcut înconjurul internetului şi mulţi s-au arătat surprinşi de aspectul actual al celebrei actriţe.

Alături de un bărbat misterios

Poate e important de menţionat şi faptul că actriţa era însoţită de un bărbat necunoscut, de care părea foarte apropiată, şi despre care credem că este noul mascul din viaţa ei.

foto: captură DailyMail.co.uk / People

Modifică Setările