News

Pamela Anderson şi-a anulat divorţul!

de admin

E limpede că dragostea, nici măcar cea cu năbădăi, n-are vârstă. La 47 de ani, Pam a fost la un pas de-a divorţa de Rick de Salomon, bărbatul cu care se căsătorise a doua oară. Însă ieri a renunţat la acest pas. De ce?

După ce a depus actele de divorţ în luna iulie, Anderson a făcut o petiţie ieri către Curtea Superioară din California pentru a i se anula cererea de divorţ. "Rick o ajută să aibă o viaţă echilibrată. Niciun alt bărbat n-a mai avut un efect aşa pozitiv asupra ei", a explicat o sursă din anturajul ei. Cu siguranţă că vedeta din "Baywatch" a realizat acest lucru în luna care a trecut de când a înaintat actele de divorţ. "Rick se străduieşte din răsputeri să aibă răbdare, pentru a-şi repara căsnicia cu ea."

Dar acesta nu este singurul argument care a determinat-o să se întoarcă din drum. Şi copiii ei, care l-au îndrăgit pe Rick, au avut un cuvânt greu de spus în decizia sa. "Copiii ei îl iubesc. Iar ea a fost mereu apropiată de fiii ei şi ţine cont de părerile şi dorinţele lor. Recent, a ieşit la prânz cu fiul ei, Brandon, care era atât de afectat de vestea divorţului, încât Pam l-a sunat chiar atunci pe Rick pentru a discuta despre cum să-şi rezolve problemele. Băieţii ei i-au spus că se simt ca o familie adevărată împreună cu Rick şi că nu vor să piardă această stabilitate", a adăugat aceeaşi sursă.

Foto: WENN

Comentarii

Articole asemănătoare

Top 10 vedete androgine

News

Top 10 vedete androgine

Modifică Setările