News

Pamela Anderson, apariţie neinspirată. Are un trup perfect, dar vestimentaţia nu a ajutat-o

Pamela Anderson, apariţie neinspirată. Are un trup perfect, dar vestimentaţia nu a ajutat-o

MADRID, SPAIN - MARCH 22: Actress Pamela Anderson attends The Global Gift Gala at the Thyssen-Bornemisza museum on March 22, 2018 in Madrid, Spain. (Photo by Carlos Alvarez/Getty Images)

Este una dintre cele dorite femei din lume, însă Pamela Anderson mai calcă şi strâmb. A devenit faimoasă datorită apariţiei sale în ipostaza de salvamar în unul dintre cele mai tari filme ale anilor '90, "Baywatch", iar trupul său i-a încântat pe fani de-a lungul timpului. A marcat cele mai multe apariţii pe coperta revistei cu iepuraşi, Playboy, a pozat sexy, în lenejerie intimă, în costum de baie, topless sau nud, punând imaginaţia multora pe jar.

Chiar dacă a ajuns la 50 de ani, Pamela este încă un simbol al femeii fatale. Cu toate acestea, actriţa nu reuşeşte să atragă atenţia într-un mod pozitiv de fiecare dată. A avut momente destul de bune din punct de vedere vestimentar, semn că haina îl face pe om să strălucească, dar şi nişte apariţii lipsite de inspiraţie.

Ca atare, cea mai nouă participare a vedetei la un eveniment monden a lăsat de dorit. Şi nu că nu ar arăta bine, dar outfitul ales de Pamela nu a avantajat-o pe faimoasa blondă. Îmbrăcată într-o rochie de tip sirenă, din satin, într-o culoare bătrânicioasă, maro, Pamela nu a reuşit să primească laude. Mai ales că pantofii stiletto lăcuiţi nu se potriveau în acest context, la fel şi geanta bej cu accesorii.

Nici părul nu a fost în cea mai bună ziua, Pamela optând pentru nişte bucle definite. Cu siguranţă aceasta este una dintre cele mai dizgraţioase apariţii ale actriţei care a părut şi cu o faţă destul de obosită la gala de caritate Global Foundation, joi seară, la Muzeul Thyssen-Bornemisza din centrul oraşului Madrid, Spania.

Foto: Getty Images

Modifică Setările