News

Pamela Anderson are o nouă relaţie?

Pamela Anderson are o nouă relaţie?

LONDON, ENGLAND - OCTOBER 15: Pamela Anderson delivers lunch to Julian Assange at Embassy of Ecuador on October 15, 2016 in London, England. (Photo by Ben A. Pruchnie/Getty Images)

Din aprilie 2015, când a divorţat de producătorul Rick Salomon, celebra actriţă este o femeie fără obligaţii! Acum, însă, starul în vârstă de 49 de ani ne dă de înţeles că a găsit deja un bărbat cu care ar vrea să-şi refacă viaţa amoroasă! Pamela Anderson are o relaţie cu Julian? S-a tot zvonit în ultima vreme că Julian Assange, purtătorul de cuvânt şi editorul-şef al WikiLeaks, ar fi cel care i-a atras atenţia. Asta pentru că, recent, pe site-ul său, Pamela a confirmat, cumva, legătura amoroasă cu acesta.

Ne referim la scrisoarea emoţionantă pe care actriţa de 49 de ani a redactat-o şi-n care îl numea pe acesta drept ”Julian al meu”. ”Julian Assange este unul dintre cei mai inteligenţi, interesanţi şi informaţi bărbaţi în viaţă. Şi da, cred că este foarte sexy. Este incredibil de puternic, şi, totuşi, vulnerabil”, îl descria Pamela pe Julian în scrisoarea publică.

Julian Assange

În încheiere, Pamela semna scrisoarea ”cu dragoste”: ”Le mulţumesc eroilor de la Wikileaks şi, desigur, îl vor apăra întotdeauna pe Julian la meu. Cu dragoste, Pamela”.

Surprinsă în faţa casei lui Julian, încărcată de cumpărături

Aşadar, să fie ceva amoros între ei? Anul trecut, se zvonea prima oară că cei doi formează un cuplu, după ce Pamela a fost văzută la uşa lui Julian cu nişte cumpărături. Apoi, în decembrie 2016, scenariul s-a repetat.

Întrebată fiind care este relaţia cu Julian, Pamela nu a vrut nici să confirme, dar nici să infirme zvonurile. ”Intenţiile noastre nu sunt să formăm o alianţă romantică, ci să ne unim forţele. Zvonurile sunt flatante. Cred că pot avea tot ce trebuie pentru a deveni o Primă Doamnă”, a declarat Pamela.

foto: Getty

Modifică Setările