News

Pamela Anderson, asistentă sexy într-un show de magie

Pamela Anderson, asistentă sexy într-un show de magie

** RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN AUSTRIA, GERMANY ** Cologne, GERMANY - Guest at Germany's Lambertz Schoko Night held in Cologne. Pictured: Pamela Anderson BACKGRID USA 29 JANUARY 2018 BYLINE MUST READ: MWP / BACKGRID USA: +1 310 798 9111 / [email protected] UK: +44 208 344 2007 / [email protected] *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

A devenit cunoscută datorită rolului său din "Baywatch", film în care apărea în costum de baie roşu, pe post de salvamar., iar talentul Pamelei Anderson nu se opreşte aici. După ce a pozat de nenumărate ori pentru coperta revistei Playboy şi, mai nou, şi-a lansat propria colecţie de lenjerie intimă, Pam a apărut într-o nouă postură, în show-ul unui iluzionist.

În vârstă de 50 de ani, blonda a acceptat provocarea de a participa la show-ul de magie al lui Hans Klok, în cadrul Lambertz Schoko Night din Köln, în calitate de asistentă. Aflată în Germania,  a îmbrăcat un body sexy, ciorapi din plasă şi pantofi din lac pentru a urca pe scenă.

Vedeta a arătat incredibil de bine într-un body din dantelă neagră, foarte decoltat, aşa că toţi ochii s-au îndreptat spre fizicul ei senzaţional. Cu încredere în propriile forţe şi cu zâmbetul pe buze, Anderson şi-a dus până la capăt rolul, plină de energie, iar la sfârşitul numărului a fost purtată în braţe de magicianul Hans.

Relaxarea cu care diva a urcat pe scenă se datorează antrenamentului. Pamela a apărut într-o serie de spectacole de-ale lui Hans în mai multe oraşe din Germania.

Foto: Hepta

Modifică Setările