Gossip

Pamela Anderson, atrasă de muncitorii ei. Diva a încercat să seducă un alt constructor, înainte de-a începe relaţia cu noul ei soţ, Dan

Pamela Anderson, atrasă de muncitorii ei. Diva a încercat să seducă un alt constructor, înainte de-a începe relaţia cu noul ei soţ, Dan camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Când vedeta în vârstă de 53 de ani a anunţat că s-a căsătorit, de Crăciun, cu un fost bodyguard de 40 de ani, toată lumea a fost surprinsă de veste.

N-a trecut niciun an de la mariajul eşuat al acesteia cu producătorul Jon Peters, anulat după doar 12 zile. Noul soţ al Pamelei Anderson este numitul Dan Hayhurst, un canadian care făcea parte din echipa de constructori angajaţi pentru renovarea casei cumpărate de actriţă în insula Vancouver, acolo unde Pam locuieşte din 2019.

Ei bine, după ce fosta iubită a lui Dan, Carey, a ieşit în presă susţinând că Pamela i-a stricat casa şi i-a sedus partenerul, cei doi începând o relaţie pe când Dan locuia încă cu ea, aflăm încă o informaţie interesantă. Hayhurst nu este singurul muncitor din echipa de constructori pe care diva a încercat să-l seducă.

O sursă citată de The Sun susţine că actriţa i-a făcut, iniţial, ochi dulci unui alt constructor, însă acesta a refuzat-o. "Pam a încercat de câteva ori să seducă un alt membru al echipei de constructori. Dar acesta este căsătorit şi fidel soţiei lui, aşa că n-a fost interesat. Dan a ştiut despre acest lucru. A fost ciudat pentru toată lumea", spune sursa citată.

Aceeaşi persoană mai dezvăluie că actriţei îi plăcea să îşi petreacă timpul cu muncitorii angajaţi pentru renovări şi că aceasta obişnuia să aducă bere şi sucuri pentru toată lumea, în pauzele de prânz. După ce a fost refuzată de primul muncitor, Pam şi-a deturnat atenţia către Dan, care şi-ar fi părăsit partenera de cinci ani pentru a se căsători cu diva.

Comentarii

Modifică Setările