News

Pamela Anderson, goală la 50 de ani. Fotografii incendiare!

Pamela Anderson, goală la 50 de ani. Fotografii incendiare!

Ştim cât de dezinhibată este Pamela Anderson, căci actriţa din Baywatch este veterana Playboy, cu 14 coperte la activ pentru celebra revistă cu iepuraşi. S-a dezbrăcat pentru prima dată la 21 ani, iar cea mai recentă apariţie în paginile revistei regretatului Hugh Hefner a fost în 2015, la vârsta de 48 de ani.

Pamela încă este o bombă sexy, iar asta o arată şi în cel mai recent pictorial al său, în paginile revistei King Kong. Vedeta are 50 de ani dar arată extraordinar de bine, cu un fizic fenomenal expus în totalitate într-un shooting de excepţie. Şi nu se sfieşte să apară goală puşcă chiar dacă a depăşit prima tinereţe.

Pamela a acceptat să pozele din nou nud pentru o revistă cunoscută, iar fotografiile sunt de-a dreptul incendiară. Nu este singură, ci însoţită de câte un bărbat cunoscut sub numele de "băiatul rău din balet", Serghei Polunin, amândoi costumaţi în personaje interesante. Vedeta arată impresionant de bine, ca acum 20 de ani, într-un cadrul senzaţional.

În una dintre fotografii, Pamela a pozat ca o Ariel sexy, pe un fundal roz cu un castel, acoperită fiind pe sâni cu o scoică ţinută chiar de partenerul său de shooting. Pamela este mama a doi copii şi este una dintre cele mai cunoscute şi sexy femeie din lume, care s-a menţinut în formă de-a lungul anilor.

Foto:  David LaChapelle pentru King Kond Magazine

Modifică Setările