Fashion

Pamela Anderson, o altă apariţie de coşmar

Pamela Anderson, o altă apariţie de coşmar

Dacă la început de an o admiram pentru faptul că a renunţat la blondul pui, la extensii şi la machiajul strident - rujul roz şi genele false, dar şi la hainele odioase, fiind surprinsă la un eveniment îmbrăcată într-o frumoasă rochie semnată Vivienne Westwood, se pare că Pamela încă nu şi-a încheiat socotelile cu trecutul când vine vorba de vestimentaţie. Pamela la Best Awards Gala în februarie 2017 Dacă noul look o prinde de minune pe diva din "Baywatch" - păr şi machiaj discret, nu putem spune acelaşi lucru despre hainele pe care le poartă. Poate că ar fi bine să se sfătuiască cu un stilist în ceea ce priveşte apariţiile pe la evenimente. Cineva să vină să facă curat în garderoba cu haine de prost-gust a blondei!

Zilele trecute, actriţa de 49 de ani apărea la un eveniment îmbrăcată într-o rochie mov din satin, ca de naşă, care îi scotea în evidenţă burta, după atâţia ani în care ne-a obişnuit cu un trup de invidiat. Acum, Pamela a gafat din nou, într-o ţinută şi mai de groază ca precedenta, la un show de fashion.

Pamela Anderson

Anderson, care va schimba prefixul în iulie anul acesta, împlinind 50 de ani, a participat sâmbătă la show-ul de modă a lui "Vivienne Westwood" în Paris şi a întors privirile tuturor, dar nu într-un mod admirativ, ci într-unul care a dezgustat. Pamela, renumită pentru rolul său din "Baywatch", îmbrăcată pe atunci într-un costum de baie roşu care a rămas în mintea tuturor, a apărut acum cu sânii parcă sugrumaţi în rochia cu imprimeu galben cu negru, vizibil mică pentru silueta actriţei.

Pamela Anderson

Ţinuta a fost un amalgan de piese, culori şi texturi, de la rochia demodată, foarte decoltată, cu şnur în talie, despicată pe picior, la sacoul din acelaşi material pe care l-a purtat pe umeri, la cizmele mov care păreau din altă poveste, până la cel mai kitsch element - cerceii masivi în formă de creangă de copac. Verdictul - eşec total.

Foto: Hepta