News

Pamela Anderson s-a căsătorit cu un iubit din tinereţe. Jon Peters este cu 20 de ani mai mare decât actriţa

Pamela Anderson s-a căsătorit cu un iubit din tinereţe. Jon Peters este cu 20 de ani mai mare decât actriţa camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Mariaj secret la Hollywood. Pamela Anderson (52 de ani)  şi producătorul filmului “A star is born”, Jon Peters (72 de ani), şi-au legat destinele în cadrul unei ceremoni private ce a avut loc pe plaja din Malibu.

Cei doi au mai avut o relaţie în urmă cu 30 de ani, dar paşii li s-au întâlnit din nou în urmă cu câteva luni, când au hotărât să dea o nouă şansă poveştii lor. “Sunt fete frumoase peste tot, aveam de unde alege, dar eu, de 35 de ani, o vreau doar pe ea”, a spus Peter.

Actriţa din „ “Baywatch” a fost căsătorită între anii 1995 şi 1998 cu rockerul Tommy Lee, cu care are doi fii. A urmat apoi mariajul cu cântăreţul Kid Rock care a început în 2006 şi s-a sfârşit în 2007.  Diva i-a spus de două ori “Da!“şi  jucătorului de poker Rick Salomon.

Fostul iepuraş Playboy s-a despărţit în urmă cu câteva luni de fotbalistul francez Adil Rami, despre care a aflat că ducea o viaţă dublă.
Peters are la rândul lui un trecut tumultos. Mogulul a fost căsătorit cu actriţa Lesley Ann Warren, a urmat apoi Barbra Streisand şi producătoarea Christine Forsyth-Peters.

 

Modifică Setările