News

Pamela Anderson, sexy într-un costum de Catwoman. A uimit pe toată lumea cu apariţia sa excentrică!

Pamela Anderson, sexy într-un costum de Catwoman. A uimit pe toată lumea cu apariţia sa excentrică! camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Bay Watch Star Pamela Anderson seen wearing a tight black pvc dress and a black face mask as she is seen arriving at Morton's private members club in Mayfair London.

Pictured: Pamela Anderson Ref: SPL1633516 061217
Picture by: Craig Harris / Splash News

Splash News and Pictures
Los Angeles:310-821-2666
New York:212-619-2666
London:870-934-2666
[email protected]

Pamela Anderson nu încetează să-şi uimească fanii. Are 50 de ani şi nu se sfieşte să-şi arate potenţialul în acelaşi fel în care a făcut-o toată viaţa, în haine sexy sau dezbrăcată. A apărut de 14 ori numai pe coperta revistei cu iepuraşi, "Playboy", dar a fost şi protagonista a zeci de şedinţe foto incendiare, prezentări de modă, să nu mai vorbim de apariţia sa în celebrul film "Baywatch" 1989 care a rămas în memoria colectivă şi care a însemnat debutul Pamelei în lumea cinematografiei.

De atunci a rămas un etalon al femeii senzuale, blonda sexy şi îndrăzneaţă care pune imaginaţia bărbaţilor pe jar şi încă mai este demnă de acest titlu, chiar şi după mai bine de 25 de ani de la apariţia sa pe micile ecrane. Pamela Anderson a uimit pe toată lumea cu outfitul ales pentru un eveniment din Londra. Marţi seara, blonda a îmbrăcat o rochie foarte mulată şi decoltată din latex, şi-a pus o pelerină neagră şi o mască impresionantă şi aşa a apărut la evenimentul de lansare a colecţiei sale exclusiviste de lenjerie intimă de lux, Coco De Mer, la un club din Londra.

Bineînţeles că a fost în centrul atenţiei prin simpla ei prezenţă, să nu mai vorbit de outfitul excentric, mai degrabă potrivit pentru o seară de Halloween, care a atras atenţia tuturor. Pamela a fost o Catwoman modernă şi senzuală, căci rochia neagră i-a venit ca turnată, iar pantofii cu toc înalt au fost meniţi să-i sublinieze picioarele frumoase. Este una dintre femeile care se mai pot mândri cu o siluetă de vis chiar şi după 50 de ani, mai mult de atât, ea este promotoarea propriei colecţii de lenjerie intimă, fiind model pentru piesele sexy din dantelă şi materiale rafinate pe care le scoate la vânzare.

Iată câteva dintre costumele sexy create şi purtate de Pamela Anderson!

Foto: Splash, Hepta, Instagram

Modifică Setările