News

Păpuşa Barbie a primit 15.000 de lire sterline pentru a-şi vinde virginitatea. Care a fost răspunsul ei. Jessica Alves a trecut printr-o operaţie de schimbare de sex

Păpuşa Barbie a primit 15.000 de lire sterline pentru a-şi vinde virginitatea. Care a fost răspunsul ei. Jessica Alves a trecut printr-o operaţie de schimbare de sex camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Jessica Alves spune că este invadată de mesaje perverse de când a suferit o operaţie de schimbare de sex. Un bărbat i-a oferit chiar şi 15.000 de lire sterline în schimbul „virginităţii” ei.

Vedeta de 37 de ani şi-a făcut operaţia în Thailanda şi a dezvăluit că este mulţumită de rezultate. Ba mai mult, Alves mărturiseşte că după intervenţie bărbaţii se înghesuie să îi ia „virginitatea”. „Estetica vaginului meu este exact aceeaşi cu a unui vagin biologic. Mă uit la el tot timpul. Peste trei luni se va comporta la fel ca unul biologic; este elastic şi se autolubrifiază ".

După procedura de 13.700 de lire sterline, un fan i-a oferit Jessicăi 15.000 de lire sterline pentru o noapte de amor fierbinte.

„Am scos acea fotografie pentru că mulţi bărbaţi mi-au trimis mesaje şi nu ştiam cum să gestionez situaţia. Unii chiar îmi oferă bani pentru a-mi cumpăra virginitatea. Nu mi-aş vinde niciodată corpul, caut iubire şi nu bani”, spune Jessica pentru Mail Online.

Aceasta se declară îngrozită de cererile primite şi spune că vrea să-şi piardă „virginitatea” cu cineva „special”.

„Nu am avut niciodată o relaţie cu un bărbat gay, deoarece creierul meu a fost întotdeauna cel al unei femei. Îmi amintesc că, în adolescenţă, obişnuiam să îmbrac hainele mamei şi să dansez prin casă, eram fericită”.

„Problema este că nu am încă pe nimeni pe radar. Vreau ca acea zi să fie magică şi specială chiar, aşa că, dacă trebuie să aştept mai mult, o voi face până când va veni omul potrivit pentru mine”.

Vedeta transgender, cunoscută sub numele de „Barbie”, a cheltuit peste 600.000 de lire sterline pe chirurgia plastică de-a lungul anilor.

Şi-a revenit de la ultima sa operaţie atât de repede încât intenţionează să mai bifeze câteva. În aproximativ o săptămână, ea speră să treacă printr-o nouă operaţie, de această dată de mărire a sânilor.

De asemenea, doreşte să obţină o bărbie în în formă de V, care să-i oferă feţei un aspect mai feminin.

 

Modifică Setările