News

Păpuşa showbizului, la 18 ani: cele mai scandaloase poze cu Kylie Jenner

Păpuşa showbizului, la 18 ani: cele mai scandaloase poze cu Kylie Jenner

Dar e şi cea mai dezbrăcată dintre ele, avidă de-a câştiga competiţia cu Kendall, sora ei model, şi cele 3 surori vitrege Kardashian. Îi cam reuşeşte, având în vedere că are 32 milioane de fani, în timp ce Kim are 45 milioane de fani, la 34 de ani!

Kylie în adolescenţă, nebotoxată sau operată estetic:

1

Adolescenta, care odată era cea mai cuminte şi mai naturală dintre surorile ei – Kim, Kourtney, Khloe şi Kendall Jenner – este acum una care pare să le întreacă pe toate! Asta pentru că la 18 ani e mândra deţinătoare a unor forme foarte generoase, datorate injectărilor şi operaţiilor estetice numeroase prin care a trecut pentru a fi copia fidelă a celor menţionate. Acum, Kylie Jenner s-a transformat din răţuşca cea urâtă într-o femeie fatală şi voluptuoasă, foarte sexy şi mândră de corpul ei (din ce în ce mai transformat chirurgical).

Ne întrebăm ce va face la 20 de ani, dar să trecem peste şi să vedem care au fost cele mai scandaloase poze postate de mezina clanului, noua păpuşă de bani gata din showbiz, din ce în ce mai goală în faţa publicului şi o nouă atracţie pentru pictorialele incendiare şi provocatoare.

Aici, cel mai recent pictorial postat cu ocazia împlinirii a 18 ani…

2