Vedete

"Păpuşa umană Ken", actuala Jessica Alves: "M-am îngrăşat 30 de kilograme după operaţia de schimbare de sex! Îmi e foame tot timpul"

"Păpuşa umană Ken", actuala Jessica Alves: "M-am îngrăşat 30 de kilograme după operaţia de schimbare de sex! Îmi e foame tot timpul"

Jessica Alves îşi ţine la curent comunitatea de pe social media despre viaţa sa după schimbarea de sex

Acum, fostul Ken mărturiseşte că trebuie să îşi schimbe garderoba, aşa că se află într-o perioadă de shopping. Şi asta pentru că silueta i s-a schimbat radical după ce a devenit femeie. "M-am îngrăşat 30 de kilograme după operaţia de schimbare de sex", spune Jessica Alves, care adaugă că acest lucru a venit la pachet cu multe probleme. Jessica se plânge că a fost diagnosticată ca obeză, iar din această cauză nu mai are aceeaşi încredere în sine. "Suplimentele hormonale pe care le iau în această perioadă mi-au crescut apetitul. Îmi este foame tot timpul, iar cel mai mult îmi este poftă de ciocolată.  Asta se vede pe cântar. Am ajuns la 100 de kilograme, înainte de operaţie cântărind 70 de kilograme. Mă lupt din greu să găsesc haine potrivite pentru trupul meu. În acelaşi timp, însă, este extraordinar să pot fi femeie, aşa cum mi-a fost predestinat. Iar acum, că arăt într-adevăr a femeie, aproape că am uitat trecutul meu de bărbat", a spus Jessica. 

Foto: Instagram

Comentarii

Modifică Setările