Case Regale

Paracetamol, vitamina C şi bomboane cu eucalipt. Cum şi-a tratat Prinţul Albert forma uşoară de Coronavirus?

Paracetamol, vitamina C şi bomboane cu eucalipt. Cum şi-a tratat Prinţul Albert forma uşoară de Coronavirus? camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

În urmă cu o săptămână, el era primul şef de stat care a fost testat pozitiv pentru COVID-19.

Este vorba despre Prinţul Albert de Monaco, în vârstă de 62 de ani, care e primit diagnosticul la nouă zile distanţă după ce a participat, alături de Prinţul Charles, la un eveniment de la Londra. Un Prinţ Charles care, la cei 71 de ani ai săi, a fost confirmat, la rândul lui, pozitiv cu Coronavirus, anunţul-bombă fiind făcut ieri.

Fără să fie clar dacă cei doi au acelaşi istoric epidemiologic, cert este că este cel puţin ciudat faptul că ambii s-au infectat în aceeaşi perioadă, după ce au stat faţă în faţă la întâlnirea respectivă.

Între timp, Prinţul Albert pare că este într-o stare de sănătate din ce în ce mai bună, după cele declarate, ieri, prin telefon publicaţiilor RTL şi Monaco Matin. Aceasta a spus că infectarea nu i-a afectat extrem de tare starea de sănătate, acuzând o uşoară febră, tuse şi nas înfundat, chiar dacă suveranul s-a luptat, în trecut, cu o pneumonie. 

Albert a declarat că, în cazul lui, boala a semănat cu o gripă uşoară şi că nu şi-a pierdut simţul mirosului şi al gustului, aşa cum se preconizează în cazul îmbolnăvirii.

“Mi s-a spus să continui să iau paracetamol şi să-mi monitorizez temperatura. Continui să iau multă vitamina C şi alte suplimente naturale pentru a-mi întări sistemul imunitar. Există şi nişte capsule foarte bune cu eucalipt pe care le poţi lua pentru întărirea capacităţii pulmonare”, a declarat Prinţul Albert.

Prinţul s-a izolat de soţia sa, Prinţesa Charlene, şi de cei doi copii ai lor încă de pe 14 martie şi susţine că, până acum, aceştia nu prezintă simptome legate de infectarea cu Coronavirus.

Modifică Setările