News

Paradă de red carpet la nunta Pippei Middleton

Paradă de red carpet la nunta Pippei Middleton

Numeroase personalităţi, "protipendada" londoneză, familia şi prieteni ai cuplului Pippa Middleton & James Matthews au transformat micul sat Berkshire într-un adevărat podium. Şi în ciuda zvonurilor că mirii au ales drept dress code stilul clasic scoţian, cei peste 120 de invitaţi care au luat parte la eveniment au optat pentru ţinute cât se poate de clasice, dar extrem de elegante.

După cum era de aşteptat, una dintre cele mai ravisante şi stilate apariţii a fost cea a surorii miresei, Prinţesa Kate. Dedicată stilului regal, aceasta a respectat eticheta şi a ales o rochie peste genunchi, în nuanţa light pink, semnată de unul dintre designerii ei preferaţi, Alexander McQueen. Accesoriile au fost şi ele pe măsură, Kate optând pentru o pereche de pantofi nude, cu toc midi de la Gianvito Rossi şi o perechte de cercei ediţie limitată din cea mai recentă colecţie Kiki McGonough, ce valorează 7500 lire.

.

O apariţie sartorială a avut şi mama miresei, Carole Middleton,  însoţită de fiul ei, James Middleton, la fel de prezentabil. Aceasta a respectat puritatea evenimentului, alegând tot o ţinută pastelată, un ansamblu roz pudrat, pe care l-a asortat cu o pereche de pantofi de la Emmy London Olivia şi cu un clutch Natasha.

Pe peluza din faţa bisericii St. Mark din Englefield a păşit şi Prinţesa Eugenie de York, însoţită de iubitul ei, Jack Brooksbank. Aceasta a adoptat o ţinută clasică, navy blue, cu tăieturi geometrice, din colecţia Paule Ka. Rochia ei valorează 560 lire.

O apariţie extrem de elegantă, dar şi controversată în acelaşi timp a fost Donna Air (foto stânga), iubita lui James Middleton, fratele miresei. Se zvoneşte că aceştia au o relaţie tumultoasă, cu numeroase despărţiri şi împăcări pe parcursul celor trei ani de când sunt împreună. De altfel, actriţa ar fi ajuns la pretenţiosul eveniment însoţită de o prietenă şi nicidecum de iubitul ei. Pentru a impresiona invitaţii, ea a ales o ţinută ivoire, creată de un alt designer preferat al lui Kate Middleton, Emilia Wickstead. Considerată un etalon în modă, Donna a combinat diafana ţinută cu un clutch într-o nuanţă contrastantă de roz.

Un cuplu aplaudat chiar înainte de a intra în biserică a fost cel alcătuit din tenismanul Roger Federer şi soţia sa, Mirka. Invitaţii au admirat compleul auriu al acesteia, combinat cu o pereche de stilettos într-o nuanţă metalică. Federer, în vârstă de 35 de ani, a respectat codul impus de ştaiful regal şi s-a prezentat în frac.

Spencer Matthews, fratele mirelui, a fost admirat de mai toată suflarea feminină. Acesta a adoptat un look clasic, cu frac, dar combinat cu nuanţe vii de oranj şi o vestă bleu.

Foto: Getty Images