Muzica

Părerile unor artişti români despre prestaţia lui Cezar Ouatu la Eurovision

România a reuşit ieri să se califice în finala de la Eurovision cu melodia interpretată de Cezar Ouatu, a cărui prestaţia a fost şi lăudată, şi contestată, deopotrivă. Să vedem ce părere au unii atişti români despre show-ul lui de aseară.

Elena Cârstea Muttart

„A cântat foarte bine Cezar şi sper să câştige. Piesa este excepţională, aşa că nu vă mai băgaţi unghiile în gât, măcar de data asta bucuraţi-vă“.

Gabriel Cotabiţă

„Vă mărturisesc, nu am avut nicio emoţie aseară. în ceea ce priveşte calificarea lui Cezar în finală! Când pui profesionişti pe scenă, surprizele neplăcute au puţine şanse să apară! Amuzante sunt doar comentariile din mediul virtual! Multă răutate, enoorm de mult diletantism, dar acesta este farmecul acestei metode de comunicare: avem toată libertatea să ne facem de râs (asta pentru a nu depăşi limitele ”old school” de bună creştere!!)

Ca o concluzie până acum: s-au eliminat focarele geopolitice din sud; se pare că, începând de anul trecut, Europa caută clar hitul/şlagărul. Este o finală foarte dificilă! Sunt foarte multe cântece bune, din toate zonele de exprimare, iar anul acesta, ”Granzii”, cei calificaţi automat, au piese foarte bune!

NU m-ar mira ca la anul, Eurovisionul să schimbe doar oraşul, nu şi ţara! Suedia are iar o piesă foarte bună şi este fără îndoială, cea mai mare putere în industria muzicală actuală!
Cezar şi-a îndeplinit misiunea! A dus România în finală! Să ne bucurăm de muzică şi să fim mândri că avem o prezenţă specială!

Apropo, e pe locul întâi la cel mai sexy bărbat din Semifinale! Prima victorie a bărbaţilor români la ESC!!!! Se pare că multe şi-ar fi dorit să fie sub fusta lui! ;-)“

Angela Gheorghiu

"Aceasta este un concurs de muzică pop cu un specific anume, iar adevăratul Cezar Ouatu îşi va arăta talentul. Suntem foarte mândri de el! Sunt mândră că te-am descoperit şi că avem posibilitatea să cântăm împreună în atât de multe proiecte!“Narcisa Suciu

„Comentatrorii finlandezi au fost tare impresionaţi de România. Eu nu îi comentez vocea, nu îmi permit. Însa cântecul, clar nu-mi place“.

Mihai Trăistariu

„Văd că se discută mult pe tema rochiei lui Cezar Ouatu. Dacă nu vii cu ceva ieşit din comun la Eurovision rişti să iei locul 20. Show-ul de aseară a fost destul de interesant cât să mă facă să privesc tot momentul de 3 minute. În anii trecuţi, Elena Gheorghe, Hotel Fm sau Mandinga au cântat perfect, dar pe partea de show nu au avut ceva ieşit din comun! Şi de asta n-au luat un loc fruntaş! Trebuie să vii cu ceva ieşit din comun. Oricum vocea lui Cezar este inedită, pentru că e contratenor şi vocile de bărbaţi contratenori sunt foarte rare“.