News

Părinţii lui Kate Middleton au un nou job regal. Află despre ce este vorba!

de admin

Ducele şi Ducesa de Cambridge pot răsufla uşuraţi acum că au găsit oamenii ideali pentru a se ocupa de îngrijirea casei lor din Norfolk. Însă, nu putem să nu recunoaştem că ne-au surprins prin decizia lor.

Este vorba, bineînţeles, despre faptul că Ducesa i-a ales pe părinţii ei, Carole şi Michael Middleton, cei responsabili pentru îngrijirea casei din Norfolk, propietate primită din partea Reginei Marii Britanii cu ocazia căsătoriei lui Kate cu William.

Luna trecută a ieşit la iveală faptul că familia care se ocupa de îngrijirea casei respective şi-a dat demisia, punându-i astfel într-o poziţie dificilă pe Kate şi William. Însă, totul s-a rezolvat odată cu mutarea părinţilor lui Kaste în casa în care va locui şi Ducesa după ce va naşte a doua oară.

Se pare că acesta a fost un al doilea argument care a cântărit greu în decizia celor doi. Şi vorbim, bineînţeles, de faptul că Ducesa are încredere doar în mama sa de a o ajuta cu cel de-al doilea bebeluş. Aşa cum a făcut-o şi-n cazul primul bebeluş regal, Prinţul George.