Gossip

Părinţi denaturaţi? Internetul a luat foc când vedetele au postat aceste fotografii cu copiii lor!

Părinţi denaturaţi? Internetul a luat foc când vedetele au postat aceste fotografii cu copiii lor! camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Nu e uşor să fii părinte, mai ales în văzul lumii, cum li se întâmplă starurilor din showbizul american! Şi asta cu atât mai mult cu cât părinţii VIP iau decizii… controversate cu privire la odorurile lor şi le mai şi etalează online.

Chrissy Teigen

În SUA, abia în 2018 s-a legalizat alăptatul public în toate cele 50 de state americane, însă proasptele mămici, fie ele şi VIP, primesc critici din partea necunoscuţilor chiar şi-n ziua de azi. Soţia lui John Legend, de pildă, a fost făcută albie de porci pentru că a publicat, pe pagina ei de Twitter, o imagine în care îl alăpta pe fiul ei Miles şi şi-a permis şi o mică glumă – “Luna (n.r. fiica ei) mă pune să o hrănesc şi pe păpuşa ei, deci am gemeni acum”.

Criticată că a postat o fotografie atât de intimă, Chrissy a ţinut să se apere: “Nici eu mai mai vreau să văd numai artificii spectaculoase şi selfie-uri de la Coachella şi m-am săturat şi de fotografiile cu atâtea piscine-infinit postate de toată lumea, dar îi las pe oameni să-şi trăiască viaţa, nu le sar imediat la gât. Calmaţi-vă şi daţi mai departe, dacă nu vă convine!”

Modifică Setările