News

Părinţi de toată ruşinea! Sunt prea ocupaţi cu cariera hollywoodiană ca să mai aibă timp şi pentru copiii lor

Părinţi de toată ruşinea! Sunt prea ocupaţi cu cariera hollywoodiană ca să mai aibă timp şi pentru copiii lor

I-au făcut uşor, dar nu e la fel de uşor să-i şi crească! Aceste staruri nu dau deloc semne că sunt nişte părinţi responsabili şi preferă să se concentreze pe profesie decât să consume timp şi bani cu progeniturile lor.   

Tom Cruise nu şi-a văzut fiica de peste 800 de zile

Tom şi Suri, pe vremea când erau nedespărţiţi

L-am văzut pe faimosul actor de numeroase ori având grijă de Suri, pe vremea când mai forma încă un cuplu cu mama sa. De fapt, ajunsesem să ne mirăm cu toţii cum de o mai ţinea Tom în braţe pe fiica sa atât de mult, când ea de-abia mai încăpea în braţele lui. Atâta grijă, atâta răsfăţ! Şi atunci ce s-a întâmplat cu relaţia tată-fiică după ce Katie Holmes a intentat divorţ de Cruise?

La cât de apropiaţi erau Tom şi Suri, brusc s-au distanţat unul de altul surprinzător de mult. Unii sunt de părere că actorul a fost atât de şocat de divorţ, încât n-a mai vrut să aibă de-a face ulterior cu fosta soţie şi copilul său. Deloc. Pentru că Tom n-a mai văzut-o pe Suri (12) din 2013. Adică au trecut peste 800 de zile de când tatăl şi fiica nu s-au mai întâlnit. Alt motiv al distanţării dintre ei ar fi cariera lui super aglomerată pe care el pune accent în detrimentul altor aspecte din viaţa lui.