Royals

Părinţii Camillei Parker Bowles nu l-au vrut ca ginere pe Prinţul Charles. Cum l-au umilit. Ce spuneau William şi Harry despre ''mama vitregă''

Părinţii Camillei Parker Bowles nu l-au vrut ca ginere pe Prinţul Charles. Cum l-au umilit. Ce spuneau William şi Harry despre ''mama vitregă''

Relaţia prinţului Charles cu Camilla Parker-Bowles nu este altceva decât o dramă romantică. A avut de toate: dragoste interzisă în spatele soţilor, dezaprobarea familiei, secene de dragoste petrecute pe ascuns şi, în cele din urmă, căsătoria mult aşteptată.

Camilla Parker Bowles şi Prinţul Charles au trăit o poveste de dragoste scandaloasă. Astăzi, sunt căsătoriţi şi fericiţi, dar când aventura lor a fost făcută publică au fost nevoiţi să se confrunte cu o avalanşă de critici venite din fiecare colţ. Potrivit biografiei lui Charles, aventura sa cu Camilla a început în 1986. La acea vreme, prinţul de Wales era căsătorit cu prinţesa Diana. Cuplul a avut doi copii, William şi Harry. Amanta lui Charles la acea vreme era căsătorită cu Andrew Parker-Bowles.

Camilla a trebuit să se obişnuiască să fie numită „a treia persoană” din mariajul Prinţesei Diana cu Charles.

Cele două mariaje s-au destrămat în 1995 şi 1996. Ca urmare, Charles şi Camilla au putut fi în cele din urmă împreună, dar nu a fost atât de uşor. Prinţul a trebuit să lucreze foarte mult pentru a-şi legitima relaţia.

Când Camilla şi fiul cel mare al reginei au decis după ani să se căsătorească nu a fost nimic surprinzător în faptul că multor oameni nu le-a plăcut această idee, nici măcar părinţii Camillei nu i-au susţinut. De asemenea, a durat mult timp până când Regina a acceptat-o ​​pe Camilla în familie. Şi a fost şi mai dificil să îi facă pe cei doi băieţi, William şi Harry, să îşi accepte mama vitregă. Dar chiar au făcut-o?

Mama Ducesei de Cornwall, Rosalind Shand, era cunoscută ca o femeie dulce. Despre poziţia ei faţă de a doua căsătorie a fiicei sale nu se ştiu prea multe, dar tatăl Camillei, maiorul Bruce Shand, care era un „om timid”, în ciuda faptului că avea un grad înalt în armată, a avut ceva de spus despre relaţia amoroasă a fiicei sale.

Maiorul Shand nu era un mare fan al viitorului său ginere. De fapt, potrivit The Guardian, el chiar a avut o discuţie privată cu Charles. El l-a acuzat că i-a ruinat viaţa fiicei sale. Ba mai mult, chiar l-a făcut pe Charles să plângă.

Cu timpul, maiorul Bruce Shand s-a înmuiat în faţa prinţului de Wales şi chiar a remarcat odată că acesta va fi „un rege perfect”.

Nici Regina nu a fost mulţumită de a doua căsătorie a fiului ei. Elisabeta a apărut doar la recepţie, nu şi la ceremonie. De asemenea, a vorbit doar despre cursele de cai şi nu a spus niciun cuvânt despre cei doi.

Ea o numea pe Camilla „o femeie ticăloasă”.

Şansele Camillei de a crea o relaţie bună cu William şi Harry au fost compromise de la început. Prinţesa Diana a fost în mare măsură conştientă de aventura soţului ei şi nu asta ascuns copiilor ei adevăratele sentimente despre asta. Ea se referea la Camilla drept „doamna lui Charles”, ceea ce l-a lăsat în mod incontestabil o amprentă asupra băieţilor.

Fiind fiul mai mare, William a cunoscut-o mai întâi pe Camilla. El a refuzat să o întâlnească o vreme, dar a cedat la un an după moartea Dianei. Discuţia a decurs bine, iar Harry a fost de atunci de acord să bea un ceai cu Parker-Bowles. Pentru a arăta că o acceptă pe Camilla, William şi Harry au invitat-o ​​la aniversarea de 50 de ani a Prinţului Charles, în 1998. Cu toate acestea, regina a refuzat să participe, manifestându-şi astfel dezaprobarea faţă de situaţie.

Au trecut anii şi, după mai multe vacanţe de familie şi aprobarea finală a reginei Elisabeta a II-a, prinţul Charles şi Camilla Parker-Bowles s-au căsătorit în 2005. În plus, William şi Harry au mărturisit că au doar lucruri frumoase de spus despre mama lor vitregă. ”Camilla este o femeie minunată şi îl face pe tatăl meu foarte fericit .William şi cu mine o iubim”.

Până la nunta prinţului William cu Kate Middleton se părea că Camilla îşi îndeplinea splendid sarcinile mamei vitrege. Ea i-a dăruit lui Kate o brăţară cu iniţialele cuplului ca şi cadou de nuntă, iar ducesa de Cambridge a purtat-o ​​în mai multe ocazii.

În ultimii ani, totuşi, relaţia caldă s-a stins. Prinţul William a dezvăluit că îi învaţă pe copiii lor că Parker Bowles nu este bunica lor. În cartea „Diana: mama noastră”, William a spus că micuţii săi ştiu că au avut două bunici, dar atât.

În plus, Camilla nu ar fi vrut-o pe Meghan Markle în familie, deoarece aceasta nu provenea din mediul regal. Mai mult decât atât, se pare că Parker-Bowles simţea la fel ca şi Kate. Există, de asemenea, zvonuri conform cărora Camilla a încercat să saboteze relaţiile lui William şi Harry cu Kate şi Meghan, dar nu a fost publicată nicio confirmare reală.

 

Comentarii

Modifică Setările