News

Părinţii lui Katy Perry, acuzaţi că au deturnat fondurile organizaţiei lor caritabile. Mama şi tatăl ei, ambii pastori penticostali, au cheltuit banii pe vacanţe de lux!

Părinţii lui Katy Perry, acuzaţi că au deturnat fondurile organizaţiei lor caritabile. Mama şi tatăl ei, ambii pastori penticostali, au cheltuit banii pe vacanţe de lux!

Keith şi Mary Hudson sunt pastori penticostali care conduc o organizaţie caritabilă religioasă ce a strâns în anul 2019 185.679 de dolari. 96% din donaţii au luat, însă, calea propriilor plăceri, se pare

Organizaţia lor, Keith Hudson Ministries, a găzduit conferinţe şi ceea ce numesc ei nopţi profetice, în care Mary Hudson pretinde şi că vindecă oameni din public. După analiza Fiscului asupra unor documente privind donaţiile strânse de organizaţie, a reieşit că, în 2019, peste 178.000 de dolari din cei peste 185.000 strânşi s-au evaporat pe diverse cheltuieli. Ce cheltuieli? Cazări la hoteluri de lux, bilete de avion şi mese bogate. Astfel, la sfârşitul anului 2019, organizaţia nu a mai rămas în cont decât cu 7.633 de dolari.

Katy Perry a povestit de mai multe ori despre educaţia ei strictă - dar înainte de a se transforma în predicatori care se declară capabili de miracole şi profeţii, părinţii ei au fost mari petrecăreţi în anii '60. Mary Hudson, de pildă, a avut o aventură cu Jimi Hendrix, iar tatăl ei a fost implicat, la un moment dat, în fabricarea drogului LSD. Acelaşi Keith Hudson a pretins, însă, că, în urmă cu 50 de ani, Dumnezeu i-a vorbit într-o livadă, transformându-l de atunci total şi inspirându-l să pună bazele unei organizaţii caritabile - o organizaţie care i-a purtat în jurul pământului, în cele mai exotice locaţii chiar şi anul trecut, pentru a-şi organiza conferinţele. În septembrie, de exemplu, au avut evenimente în Hawaii, în resorturi Marriott de patru stele. Oare tot Dumnezeu i-a vorbit lui Keith atunci când i-a spus ce să facă cu banii?

Foto: Profimedia, Instagram

Comentarii

Modifică Setările