Gossip

Paris, fiica lui Michael Jackson, logodită la 17 ani?

de admin

OK, nu ne aşteptam la asta. Abia aflasem că Paris Jackson este îndrăgostită de un tânăr de 18 ani pe nume Chet Castellaw, cu care tot postează fotografii romantice pe reţelele de socializare, că deja presa vorbeşte despre o posibilă logodnă între cei doi, dat fiind inelul sugestiv de pe inelarul fetei lui Michael Jackson.

Adolescenta – care pare să se simtă mult mai bine după depresia şi tentativa de suicid de anul trecut – a fost fotografiată de paparazzi împreună cu puberul jucător de fotbal prin Calabasas, Los Angeles, la un smoothie. Desigur, atenţia lor a căzut asupra bijuteriilor fiicei megastarului, numeroase de altfel.

Cea care a atras atenţia a fost un inel pe degetul mâinii stângi, dar asta nu credem că înseamnă mare lucru. Până la urmă, cei doi au o relaţie amoroasă publică abia de-o lună. Şi sunt tineri. Şi poartă bijuterii cu nemiluita, amândoi dedându-se stilului gotic. Prin urmare, departe de noi ideea că cei doi s-ar căsători cu adevărat!

Totuşi, unchiul lui Paris Jackson, Jermaine, a mărturisit că nu ar avea nimic împotrivă dacă cei doi tineri s-ar fi logodit deja, la o vârstă aşa de fragedă. “Când vine vorba de dragoste, nu ştii niciodată nimic”, a spus acesta pentru TMZ.

Modifică Setările