News

Paris Hilton a făcut senzaţie la un eveniment! Şi-a afişat cu ostentaţie diamantul uriaş primit cadou de la logodnic

Paris Hilton a făcut senzaţie la un eveniment! Şi-a afişat cu ostentaţie diamantul uriaş primit cadou de la logodnic

Paris Hilton a fost o apariţie de senzaţie la MTV Movie & TV Awards, unde şi-a etalat cu ostentaţie uriaşul diamant primit de la logodnicul său. Blondina a avut grijă ca bijuteria să strălucească mai tare ca orice altă divă de pe covorul roşu. 

Chiar dacă evenimentele cândva strălucitoare de la Hollywood apar acum mult mai prăfuite din cauza pandemiei, vedetele fac tot posibilul să se remarce pe covorul roşu. La MTV Movie & TV Awards s-a remarcat Paris Hilton, care le-a fluturat celorlalte starlete uriaşul diamant primit de la logodnicul ei.

Paris Hilton

Vedeta de 40 de ani ”a asortat” inelul de logodnă la o rochie galbenă Philipp Plein de peste 4000 de dolari, având tot timpul grijă ca bijuteria să iasă în evidenţă. Povestea inelului primit în dar de la viitorul ei soţ, Carter Reum, este, desigur, una spectaculoasă. Înconjurat de 15 diamante mici, diamantul central este inspirat de Grand Palais şi supranumit ”The Paris”. Bijuteria a fost creată de Jean Dousset, stră-strănepotul legendarului Louis Cartier. 

inelul de logodnă al lui Paris Hilton

Deşi se află la a patra logodnă, Paris Hilton pare mai îndrăgostită ca niciodată şi mândră că a fost cerută de soţie după un an de relaţie. Acest lucru s-a întâmplat chiar în ziua în care a împlinit 40 de ani, după ce timp de 15 ani a avut o prietenie la cataramă cu Carter Reum. 

”Când îţi găseşti sufletul-pereche nu doar ştii asta - o simţi! Eu şi iubirea mea am rămas împreună de la prima noastră întâlnire, iar de ziua mea, el a pregătit o vacanţă într-un paradis tropical”, a relatat Paris Hilton despre fericitul eveniment, ce a avut loc în luna februarie. 

Foto: Profimedia

 

 

Comentarii

Modifică Setările