News

Paris Hilton: "Nu sunt doar o blondă prostuţă, aşa cum cred unii oameni"

Paris Hilton: "Nu sunt doar o blondă prostuţă, aşa cum cred unii oameni"

attends Vivienne Tam FW2017 Runway Show show at Gallery 1, Skylight Clarkson Sq during New York Fashion Week: The Shows on February 15, 2017 in New York City.

Gata cu petrecerile! Paris Hilton s-a făcut fată de casă de când este într-o relaţie cu iubitul său, Chris Zylka. S-a zis cu Paris cea de altădată, îmbrăcată în haine sumare, care petrecerea în fiecare noapte prin cluburi şi care îşi etala ţinutele opulente la fiecare ieşire în public!

Paris Hilton

După atâtea petreceri zbuciumate cu şampanie şi dans pe masă, Paris a decis să se transforme într-o femeie de afaceri care preferă să rămână acasă şi să pregătească cina pentru prietenul ei, în loc să iasă în club. Acum, blonda, care deţine 28 de magazine şi a scos 20 de colecţii de haine în 40 de ţări, participă doar la petrecerile organizate de ea sau la evenimentele în cadrul cărora îşi promovează produsele, printre care se numără pantofi, genţi, bijuterii, ochelari de soare şi ceasuri. Pentru că este o iubitoare de animale, Hilton a scos şi o linie de accesorii pentru câini.

Paris şi iubitul său.

"Nu mai ies în oraş pentru că este weekend şi am găsit un club cool. Am trecut peste această etapă", spunea Paris într-un interviu pentru New York Post. "Mai degrabă aş sta acasă cu prietenul meu, gătind, jucând jocuri pe calculator sau plimbând câinii. Am fost la prea multe petreceri în viaţa mea. Suficiente chiar şi pentru mai multe vieţi."

În ceea ce priveşte criticile pe care le-a suportat de-a lungul anilor, Paris a spus că nu este supărată: "Am crescut atât de mult, m-am maturizat şi acum mă concentrez pe afaceri." Mai mult, Hilton a lansat şi două parfumuri care au avut încasări record, de 3 miliarde de dolari. Nu este străină nici de industria hotelieră, căci în 2013 şi-a deschis primul resort în Filipine şi are planuri să se extindă în toată lumea. În ciuda faptului că vedem o schimbare enormă, faţă de vechea fetiţă răsfăţată şi bogată, Paris spune că percepţia unora dintre oameni cu privire la ea a rămas aceeaşi : "Unii oameni au concepţii greşite despre mine, dar, când sunt în faţa lor într-o sală de consiliu vorbind despre afacerea mea, ei ştiu imediat că nu au de-a face cu o blondă prostuţă, aşa cum îşi imaginau."

Foto: Arhiva OK!, Getty Images